HiraaAzraa tabi ki siviyag ve tuzla patlatmaktan bisey olmadigini biliyorum 😃ama evde ne kadar patlatsam da sinemadaki misirlar kadar lezzetli degil sizce ne fark var evdekilerle ne katiyorlar acaba🤔
Yerli_elizabet HiraaAzraa kısık ateşte ve karıştırarak o patlamadan hemen kapatmak gerek kapağını 😍bimin Mısır’ı güzel patlıyordu
Rumeysa34 Canım yağı koyup mısırı koyup ağzını kapatırsan hiç bir manası olmuyor bu hazır mısır patlatma makinaları sürekli karıştırıyor pişirmek demeyeyim kavurur gibi iyice altı açık şekilde mısırı tuzla kavur efsanee oluyor aynı zamanda hepsi patlıyor 🥳
Rumeysa34 HiraaAzraa kız yok yok evde tava da yaparken karıştır iyice böyle patlayana kadar karıştır 🤌🏻🤭🌸
NurCum HiraaAzraa Hafif altı kısık eritin sonra eriyince kızarmadan mısırı koyup iki karıştırın sonra kapatın
Prensimmm52 Merve-miray bunu yapan tek ben değilmişim kimse söylesem ağız burun kıvırıyor tadına bakınca da çok güzelmiş diyip bir güzel yiyorlar ben genelde hep öyle yapıyorum
Mommqueen HiraaAzraa paketlerde alıyorum ben mikrodalgada patlatıyorym kağıt torbada 2 dk da hazr tyzlu tereyaglı miss gibi oluyor tıpkı o sinemadaklee gibi hatta daha da lezzetli
YusuffunAnnesii HiraaAzraa a101 den patlamis misir almistim markasi bilindik bi marka hatirlayamadim onun uzerinde icindekiler kisminda tuz misir kanola yaği yaziyodu denemek lazim aynisi olur belki sinamalardaki tadi guzel☺
buselidunya HiraaAzraa Hiç denemedim ama baharatlı yapıyor bazıları, bi de bence tereyağı koyuyorlar o lezzet veriyor tavuk bulyon koyan da var bunlar tat veriyor gibi😃