alptoyyy Yarın detaylı temizlik var evde bana şunu yap kolay olur şunu yap tertemiz olur dediğiniz şeyler var mı geçen birisi çok güzel yazmıştı pratik o bayan bul beni🥰🥰
Fatos_tekeeva alptoyyy detaylı temizlik bilmemde jsjsj bütün odaları dağıttım baştan aşağı çekmeceleri kıyafetleri dolapları temizledm sildim dizdim kirlileri attım makineye mutfağı toparladm dolabı sildim makineye verdim etrafı yoruldum oturdum geldim gelinim mutfakta varmış izledim Geri gittim temizliğe yeni oturdum oh be gocayada kızdım hele bir kirlet elimde kalırsın yemekte senden dedim kendisine kakaladim makarna yapcakmis 😁
TheBaby alptoyyy Şimdi temizlik yapıp oturan ben😁 Bir hafta dip köşe giriyorum. Evde çekilmedik bişey bırakmıyorum. Kış olduğu için 15 günde bir camları siliyorum. Oda oda bitiriyorum. 1 hafta halıları kaldırmadan temizliyorum. Bugün o gündü 😁 Canım valla çamaşır suları cifler sirkeler aklına gelecek tüm malzemelerde Allah Allah diye girişiyorum🤣 Tüyo falan yok yani🤣
elifizm Süpürgeyi alıp oturma odasına geçiyorsun, ses olsun diye tv açıyorsun. Taaak müge anlı. Oturup izliyorsun ve temizlik kalıyor
Zebe Zamanlama ayarlayın her odaya ayrı ayrı girin, süreyi geçirmeden bitirmeye çalışın, yoksa bitmiyüüür
alptoyyy Zebe eşya az benim yani uzun sürmez de ben daha çok şunu yap daha iyi olur ya da şunu kullan gibi şeyler istiyorum
alptoyyy TheBaby 15 günde cam silmek mi aglıcammmmmm üşeniyorum yağmurlu diye tam güneş açıyor girişeyim diyorum bu sefer de canım istemiyor
TheBaby alptoyyy Siliyorum içine şampuan döküp. Uzun süre gidiyor kız. Bak bi tüyo aklında olsun🤣 Cam az evimde Allah’tan. 10 dakkada bitiyor. Kısa aralıkla temizleyince işinde az oluyor. Uzun süre temizlemesem işin içinden çıkamam kenarları ciflemekten.