Lulemom Adana güzel bilgi veren ve numarasını da veren bi doktor arayışındayım. Ama muayenesi 200₺ yi geçmeyen. Var mı öneriniz. Başkent hastanesi ve türkmenbaşı tıp merkezi hariç.
Cancanlar1 Lulemom bende burada bekleyim başkente gidiyorduk memnun değiliz ben de arayış içerisindeyim
Yagmur80 Lulemom Güzelyalı hastanesi Müjgan Tanır bizim doktorumuz bilgili Güler yüzlü muayene ücreti 180tl ben memnunum
Deletedmom_109 Lulemom yazın gitmiştim annemler adanada yaşıyor 350 lira ilgilenmişti medlineda çalışan bir arkadaşım önerisi ile gitmiştim. İlgiliydi açıkçası beğendim ben
Lulemom Cancanlar1 bende bi kez başkente gittim. Eşimi içer almadılar, telefon numarası vermediler. Bide randevu saatimizi geçirdiler yarım saat bekledik, o yüzden bi daha gitmedik
tlymls Lulemom özeldeki her doktor numara veriyor fakat acil durum harici aramamanızı rica ediyorlar. Metro hastanesi muayene ücretleri 100 liraydı 150 yapmışlar 😑
Lulemom Cancanlar1 nihal aktaşa gittik. Güzel ilgilendi bilgilendirdi beğenmiştim ama numara vermedi bide eşimi almayınca bi daha gitmedik
japonunannesi Lulemom ortadoğu hastanesinde fatih cemal özdemir var geçen ay 200₺ydi muayene bugün gittim 225₺ olmuş doktordan memnun olmasam gitmem numarasını verdi her saat arayıp mesaj atabiliyorum
Ayazmom1 Lulemom Ceyhan’a gelme ihtimalin olsaydı Çınar hastanesi var 120 tl muayenesi Adana’da Algomed var oda güzel bi hastane doktorları ilgili
Lulemom Ayazmom1 türkmenbaşındayım algomed bana baya bi uzak 🙄 hamileyken yumurtalıktaydım yazım çınarda nst çektirdim bi kez. çok pis bi yerdi ya 🤦🏼♀️