_keremasil_ Arkadaşlar merhaba 🌺 bebeğim 7 aylık, vm medical parka götürücem, İki doktordan birine veya ikisine gidip memnun kalan öneride bulunabilecek var mı😍
Deletedmom_109 _keremasil_ Ali Selman hocaya bir kere gitmiştik ilgili bir doktor sevmiştim ben. Ek gıda konusunda biraz rahat sadece 😁 hala orda mı bilmiyorum serdar hocaya gittik uzunca süre sonra taşınınca başka doktorla devam ettik.
Ballilokmamelmaliturtam _keremasil_ İkisine de götürdüm oğlumu bence Ali selman doğukan daha iyi geldi bana
Deletedmom_109 _keremasil_ 1 kere gittim liste vermedi bilemiyorum belki takipli hastalarına veriyordur
_keremasil_ Deletedmom_14 peki liste veriyo mu ek gıda döneminde ayrıca bilişsel gelişimi kontrol ediyo mu aktivite va öneriyo mu
Deletedmom_14 _keremasil_ ne verip ne vermemen gerektigiyle ilgili bi liste verdi. Aktivite onermedi yani sormadim ben, ama siz aklinizdaki soylerseniz o da sizi yonlendirir.
Deletedmom_14 _keremasil_ telefon numarasini veriyo, ulasabilirsiniz😊instagramindan bi bakin isterseniz.
Ballilokmamelmaliturtam _keremasil_ Zeynep hanım çok tatlı şeker bir doktor ama Ali selman bey daha bilgili tecrübeli gibi geldi bana