PoyrazinAnnesi26 Bugün sabah uyandım gülerken bebeğim bı baktım diş gözüküyor bembeyaz ama daha patlamamış ama elime geliyor elleyince ve gülerken gözüküyor ne zaman patlar sizce huysuzlukta var
nilaylks PoyrazinAnnesi26 bizim ki bir haftayı bulmadan çıkmıştı zaten biraz çıktı mı tüm belirtileri kayboluyor
Name123 PoyrazinAnnesi26 bir iki güne patlar benim kızımda da öyle olmuştu önce bembeyaz görünüyordu elime de değiyordu hep bir kaç gün sonra patladı dişi sizinki de öyle olur tahminim
nilaylks PoyrazinAnnesi26 o zaman bir iki güne bile çıkar rahatlarsınız tamamen çıkana kadar sürmüyor huysuzlukları
PoyrazinAnnesi26 Name123 inşallah kaç gundjr uyumuyordu huysuzdu biraz diğer dişler çıkarken de böyle oluyormu sizce yoksa onlar daha mı kolay cikiyo sizin ne kadar arayla çıktı diğer disler
Name123 PoyrazinAnnesi26 arka arkaya patladı su an sadece alt dişleri iki tane çıktı arka arkaya o da üst dişleri çıkmadan üstten köpek dişini patlatdi ikisini de başka çıkmadı köpek dişleri de arka arkaya patlamıştı kızım bu arada 14 aylık 😊
Name123 PoyrazinAnnesi26 illaki dişleri çıkarken huzursuz olurlar ama bazen de hiç belli bile olmaz çıktığı birden de çıkar hiç belirtisi olmadan