canlarim_12 Merhaba sevgili anneler bebeğim 15 aylık ön dişlerinde böyle tebeşirimsi beyaz lekeler var biraz araştırdığımda bunlar zamanla çürüğe dönüyormuş 🥺 çocuğunda böyle bişey gören oldu mu lütfen yardımcı olur musunuz
BirAlparslanAnnesi canlarim_12 benim bebeğimdede var doktorumuz sıkıntı yapmamam gerektiğini zaten süt dişi oldukları için döküleceğini söyledi
Deterjanhanim canlarim_12 sırf bu sebeple dis doktoruna götürdüm oglumu. Doktor bize bı şeffaflık var ama problem değil dedi. Eğer beyaz veya sarı leke olursa bisey sürüyorlarmis dişlere cürugun ilerlememesini sağlıyormuş. Bir de diş fırçası yeterli temizlemiyor kulak pamuğun suya batırıp dişlerini öyle temizle demişti ben öyle yapıyorum bı sıkıntı olmadı bizde
canlarim_12 BirAlparslanAnnesi yani bir çözümü yok mu bunun evet dökülecek ama çürürse ağrıda yaparmış dökülene kadar öyle çürük mü kalacak 🥺
canlarim_12 Deterjanhanim çok sağolun bende buraya yazdıktan sonra götürdüm çürük başlangıcı dedi sizin dediğiniz işlemi 2 yaşından Sonra yapıyorlarmış benim kızım gece gündüz emiyor sanırım gece beslenmesini kesmek zorundayım 🥺
Liona canlarim_12 diş fluorozu olabilir mi acaba? Fazla florür almaktan kaynaklı olabiliyormuş. Bebeğinize Kullandığınız diş macunu florürlüyse başka macun tercih edebilirsiniz ..