kufkedisi Anakralice48 ben 15 dklık olanla başlamıştım ertesi gün 30 bi sonraki gün 45 en son 1 saatlik olanına gelmiştim yani gün gün arttırdım. Şuan çalıştığım için yapamıyorum ama 2 aya kadar çıkıcam çıkınca ben de tekrar başlayacağım 😊
Bebegim17 Anakralice48 doğumdan ne kadar sonra başladınız acaba ben de sezaryen oldum da doktorum hemen spor yapmaya kalkma demişti henüz kırkım çıkmadı
kufkedisi Anakralice48 evet 4. Günde 1 saate geçmiştim, kilolu olmama rağmen zorlamadı çok eğlenceli geldi bir de öyle terlediğimi görmek motive etti 😊
kufkedisi Anakralice48 inşallahh ben de bugün diyetisyene başladım 20 25 kilo fazlam var ikimize de başarılar öyleyse 🥰
Bebegim17 Anakralice48 ya çok teşekkür ederim. Çok kilo aldım e doğumdan sonra gider dediler ama sanki fazlasıyla geri alıcam öyle iştahım açık ki. Dikkat etmeye çalışıyorum ama sütüm kesilmesin diye de çok diyet de yapamıyorum 😞 size başarılar o halde 😊
Anakralice48 Bebegim17 çok sağol canım ❤️ acele etme canım iyiles kendine gel vücuduna izin ver sonra sporcu diyette hallolur hallolmayacak bişey değil bu bebeginle keyfine bak ☺️