iyikiikiprensesimvar elifffce 6 ay 20 günlük bebeğim2 gün önce Bexero ilk dozunu yaptırdık. Ateş huysuzluk hiç bir şey yapmadı.
Arasasyaarya elifffce 3 doz yaptırdım 4 cude kararsız kaldım çünkü doktorumda yapsak mi yapmasak mı arası kaldı felan derken yüksek ateş yapmadı cok şükür daha öncelerinde aşılar ateş yapıyorsa Buda yapar
elifffce Nrc-2 doktorumuz 1 yas sonrasi yapalim dedi ama gec olur diye de endise ediyorum. Siz doktor onerisi ile mi yaptirdiniz kendiniz mi ? Bir de kac dozdan olusuyor? 🌼
Katun elifffce bizim doktor nimenrix aşı 6. - 8- 14. aylarda Bexsero aşı 7 - 10 -15. Aylarda yaptırabilirsiniz demişti
Nrc-2 elifffce benim eşim doktor hastanede risk faktörü olduğu için doktorumuz bir yaş altı mutlaka önerdi. Daha erken aylarda da yapılabiliyormuş ama doz sayısı artıyormuş o yüzden biz 8. Ayda yaptırdık. Aşı konusunda bazen her doktor aynı yolu izlemiyor😊 2 doz yapıldı sağ ve sol bacaktan 🌸
Merry25 elifffce sağlık ocağı yapmıyormu onu? Özel olarakmı söylüyo doktor bize henüz söylenmedi bişe oğlum 5 aylık?
yakamoz_ elifffce biz 4. Ve 6. Aylarda farklı iki markayı da yaptırdık. Üçüncü dozu bir yaşından sonra. Her doktorun düzenlemesi farklı oluyor
Merry25 yakamoz_ rotayı söyledi doktorumuz yaptırdık ilki 3. Ayda 2. Yi 5. Ayda fakat menenjit aşısı hakkında bişey söylemedi
yakamoz_ Merry25 siz sorun bir o zaman belki unutmuştur😐 ya da yaptırdığı zaman yaklaşınca diyecektir
Deletedmom_14 elifffce 5-7 ve 13. Aylar bexsero ve nimenrix olarak planladi doktorumuz, son dozumuz kaldi.
Ask35tego Benim oğlum da 8. Aya yaklaştı, kimi Dr ağır olur ilk doz yaşında dedi kimi doktor da başlayalım. Napcagimi şaşırdım
elifffce Ask35tego ben de ayni durumdayim. Yuksek ates yapar o da kucukken istedigimiz bi durum degil dedi