ilkerinannesi Merhaba anneler bebeğim 2 aylık kolik oyun halısı aktivite halısı alsam diyorum bu top havuzlu olanlardan falan acaba oynar mı? Oyuncaklar ilgisini çeker mi? Kullanan var mı?
Elif1010 ilkerinannesi Oyun halısını doğmadan önce aldım 2 aylıkken emzirip oyun halısına koyuyorduk ve güzel zaman geçiriyordu aynalı almıştım bir süre sonra onları yakalamaya çalıştı
Patilimom ilkerinannesi bondigonun top havuzlu oyun halısını almıştım çok kötü. Çatısı dik durmuyo hareketlenince 4 aylıkken sağı solu da yamuldu kırıldı berbat yani eğer alacaksanız da farklı marka bakın. Fisher priceın pianolu olanıyla çok mutluydu hem de sağlam 10 aylık hala pianosuyla oynuyo
ilkerinannesi Misipisi35 0+ ay bahsettiğim şey böyle üstte sallanan oyuncaklar var yattığı yerde onlara bakıyor minik bebekler için zaten
Misipisi35 ilkerinannesi simdi oldu top havu u dediğiniz için öyle yazdım Ama bence onlar içinde erken henüz renk kavramı yok.cingirak vs deneyebilirsiniz siz elinizde.
Goktug0905 Benim bebeğim iki aylık olmak üzere.Yaklaşık bi haftadır oyun halısına koyuyorum 10-15 dk vakit geçiriyor bazen daha fazla bazen daha az.