Soe Uykulu_anne içilmez. Ama sağıp döküyorlar o şekilde içiyorlar. Ben bir yudum aldım yanımda içerlerken canım çekti o kadardan bi şey olmaz heralde
Ohaezgi Uykulu_anne hayır içmedim 40 gün kandan çıkmıyor diye riske atmadım bazıları sütü sağıp içebilirsiniz diyor ama içime sinmemişti. 40 gün kanda duruyor ama süte geçer mi bilmiyorum yinede
lyl0742 Annee20 ben içiyorum valla bütün hamileliktete içtim bırakmaya çalıştım 10 gün içmedim sonra olmadı bidaha başladım derken hep içtim halada içiyorum
Ggercn Alkol nikotin bunlar direk hızlı bir şekilde anne sütüne geçiyor . 2,3 saat emzirmemek en iyisi
Funda0138 Alkol den kastın bira ise iki saate bişey kalmıyor ben içmedim ama içen arkadaşlarım var rakı ise bir gün emzrmemen gerekiyor sonra sağıp döküp öyle emzirmelisin diye biliyorum
Visnelivotka Annee20 Sigara içiyorum malesef ben alkol içmedim ama hiç hamile kaldığımdan beri ağzıma sürmedim bebeğim 7 aylık
birkupalatte Uykulu_anne Bence bunu doktorunuza sorun. Çünkü bu dur bir seferden bir şey olmaz deyip sütü sağıp döktüğünüzde tek seferde temizlenecek bir şey değil. O an zarar vermiyor gibi gözükebilir. Bebek iyidir. Ama ilerleyen zamanlarda sıkıntı yaratmayacağını bilemezsiniz. Bu sebeple doktora danışın
52moomm İstediğiniz kadar linçleyin ama bu kadar masuma kıymaya hakkınız yok alkol ne o haram illa ki o meleğe geçiyor rızası var mı acaba hiç düşündünüz mü günahsız yavrulara Allah ıslah etsin
BirrPrensessannesi 52moomm aynn öyle çocuğunuz var artk sorumluluk lariniz içki nedir masumun canı oyuncak mi