Talhaninannesiii Kizlar bebegim doğdu doğalı ne gece ne gunduz uyumuyor en fazla uykusu 4 5 saat uyanik kalmasina rağmen 10 dakika gecede ayni doktor bu damlayi alin dedi aldim ama vermekde endiseliyim sizler kullandiniz mi kac damla veriuordunuz 5 ay icin
Birdunyabircennetannesi Talhaninannesiii 7 buçuk aylık ve 1 haftadır kullanmıyorum 1 2 hafta kullandım sonra bir post gördüm içeriği gerçekten kimyasal değilmiş. İnan 7 aydır uykuya daldığını hiç görmedim 10 dk yarım saat falan yani evet damla uyuttu ama içeriği temiz olmayan biseyi oğlum uyusun diye veremem. Doktor önermişti bizim de
A_y_can34 Talhaninannesiii ben 14 aylıkken verdim ilk verdiğimde tatildeydik beni mahvetmisti hiç uyumuyordu verince yarım saat içinde uyudu ve uzun uyudu sonradan haftada bir iki defa verdim o dönem uykusu bozulduğu için o şekilde veriyordum bir ay kadar böyle geçti şimdi 17 aylığız hiç uyumayacak gibi olursa veririm ama bayadir vermiyorum
Talhaninannesiii Birdunyabircennetannesi bnde ayni duydum canim ama artik kendide perişan eşimle bende 1 gun toplam uyuduğu saatleri toplasam 1 bucuksaat etmezz😪😪
Birdunyabircennetannesi Talhaninannesiii İnan ayniyiz sabır sabır sabır içeriği temiz olmayan biseyi verip hasta olacağına Allah korusun… Rabbim gücünü veriyor inan aynıyız eşim motor kullanıyor işte ona rağmen uykusuz gidiyor bende çocukta uykusuzuz ama direnmek lazım elbet geçecek
Fatmannur Bende kullanıyorum ama kızımda çok faydasını görmedim 1 yaşında yani uykuya hızlı dalıyor evet ama yine sık uyamıyor