ahsenmomm Kızlar ben s5 max ile s6 max arasında kalmıştım bir tanıdığım da onların wat düşük dedi kendisi dreame xiaomi vacuum mop d9 almış 3000 wat mış. Aranızdan bunlardan kullanan var mı memnun olup olmayanlar ?
Snowglobe ahsenmomm s5 kullanıyorum ve çok memnunum. Arkadaşınız kullanmadığı şeyler için yorum yapmasın bence. 😊
ahsenmomm Birannebirbebek7 güle güle kullanın 🌸 peki halıları falan süpürürken nasıl gerçekten temizlenmiş hissi veriyor mu ☺️
Birannebirbebek7 ahsenmomm özellikle halıya çıkınca onu algılayıp turbo moda geçiyor ve çok temiz oluyor bence benden iyi süpürüyor 😅
ahsenmomm Snowglobe 😂 insanın aklını karıştırıyorlar işte ☺️ Peki siz s5 ile s6 arasındaki farkı biliyor musunuz ? Varsa tabi
Snowglobe ahsenmomm epey diye Bi site var ordan iki ürünü seçip aralarındaki farkı görebilirsiniz. Ama bu işte en iyisi roborock diye biliyorum.. Başka markanın en yüksek modelini almaktansa roborockun düşüğünü alın.
Soe ahsenmomm ben alacağımda bakmıştım s5 max s6dan daha iyiydi. Ama sonra s7 max çıktı muhtemelen o daha iyidir