Buse8 use_use ayyy dalgınlıkla yanlış yazmısım, emprio armani she yazıcaktım 🤭🤭 euphoria calvin clein aynen 👍
Oblomovv Oglumcanim_ Lancome’un tresor isminde bir parfümü var. Parfümlerin kraliçesi bana göre. Bir de Kenzo amour. Yazın da Calvin Klein kullanıyorum.
mrv5556 Buse8 direk yurt dışından geliyor. Evlenmeden önce yurt disindaydim kendim alırdım evlendim annem babam sagolsun getiriyorlar.
Cileklidondurma Oglumcanim_ Sıla doğunun şiddetle tavsiye ettiği bir parfüm ben daha almadım günlerden stoklarda kalmayan bir parfüm
use_use Oglumcanim_ Calvin klein euphoria Chanel chance bu ikisi yıllardır kullandığım sabit parfümlerim. Ama her parfüm her tene yakışmayabiliyor. Denemeden almayın
TheBaby Oglumcanim_ Hypnotic poison tabiki👍 İmza kokumdur. Burdan geçmiş derler benim için😁 onun ayarında kenzo amour var yine ağır koku Calvin clean euphoria (yaz kış kullan müthiştir) Calvin Clean Beauty👍 son olaralta good girl siyah olan
Dolores Maşallah herkes pahalı parfümler kullanıyormuş 😆 o değilde nette büyük alışveriş siteleri var hani fiyat daha uygun oluyor, kanmayın, sahte oluyor onlar. Pahalı alacaksanız direkt Boyner’in kendi sitesinden filan alın..
Aezgi Oglumcanim_ 2 koku kullanırım burbery toch ve armani she ikisinede baylırım tavsiye ederim gectiğiniz yer kokar ve cidden parfümler pahalı evlenmeden önce tek esimle görüşceğim zaman sıkardım pahalı parfümlerimi😂 simdide özel bi yere gidersem günlük avon vs kullanırım
ikiprensannesi_gul Oglumcanim_ victoria secret parfümlerine bakın o zaman çok seksi kokuları var kullanıyorum bende 🤩
tekboynuzluat Oglumcanim_ Giorgio armani Acqua Kullanıyorum ve çok memnunum birde YSL libre çok güzel
-erCansu- Oglumcanim_ ben DP c33 num kullanıyodum bütün işyeri senin geldğini anlıyoruz diyorlardı hahaha sonra müşterler bile soruyodu ne kullanıyosun diye sonra bütün işyer aynı kokmaya başladık bende bıraktım 🤣🤣🤣
Deletedmom_36 Uykulu_anne Ben esimin kuzeninden aliyorum instgram hesabi var.Ne diyorlar ona ya cakma ama cok kaliteli birebir aynisi kokuyor fiyat olarakta tabi daha uygun