nazlizci sabah ilk uykusundan 8 .30 9 gibi uyanıyor alt değiştiyoruz emziriyorum sonra mutfakta mama sandalyesinde oturuyor bende kahvaltı hazırlıyorum eline oyalanacak kaşık oyuncak biseyler veriyorum kahvaltıda haftada 3 4 gün yumurtanın sarısını vermeye çalışıyorum işte farklı tarif mesala ıspanaklı omlet pırasalı omlet kabaklı havuçlu omlet tuzsuz peynir zeytin gün icinde bol bol su içiriyorum meyveleri bazen cam rende yapıyorum muzu kücük kücük eline veriyorum kahvaltıdan sonra 12 1 gibi uyuyor sonra ben yemek yapıyorum ev topluyorum az uyuyor genelde 1 saati bulmuyor bazen geciyor ögle yemegi yapıyorum sebzelerden kuzu kıyma kücük kücük paketleyip dondurula koyuyorum tavuk varsa tavuk bazen pirzola (biz yemiyoruz yani bebeğime kadar ekonomi malum) sonra oyun alanı yaptım çitlerle oyuncak oynuyoruz beraber kule toplar araba kamyon yürüme arkadası kitaplar sesli kumanda aktivite masası aksam 6 gibi bir kere daha uyuyor yine az uyanınca ögle yemekten kalmışsa onu yediriyorum sonra yine oyun gün icinde sarkı söylüyorum sonra saat 9 gibi yogurt veya muhallebi yediriyorum çeşitli ürünler katarak hergün degisik biseyler katıyorum evde bisküvi yapıyorum onu seviyor keçiboynuzu özü veriyorum hergün hergün yogurt yiyor geceleri iki ya da 3 kez uyanıyor 10 10 30 gibi uyuyor gece uyanınca emiyor 5 dk uyuyor böyle bizim ki 😬