smeyyed eveeet beklenen kaka da bugün de gelmedi bugün onuncu günümüz oğlum 4 aylık sadece anne sütü alıyor. şimdi ben ne yapmalıyım yarın sağlık ocağına mı gitmeliyim?? ama fitil kullanmak istemiyorum çocuğum ıkınmıyor rahatsız değil kabız olduğunu sanmıyorum. ilk defa bu kadar uzun süre kaka yapmadı
Dedimolabilir smeyyed benim kizimda anne sutu aliyordu sadece 10 gun kaka yapmazdi sonra bir yapardi komple duşa sokardım oyle boyle değil. Boynuna kadar sıcardı sadece anne sutu alan bebeklerde kaka yapmaması normal ama 10 gunu gecmicek diye biliyorum tam bisey demim size .
Tosbik_berram smeyyed canım ben anason kullanarak büyük bir rahatlığa kavuştum küçük biberonla biraz koyuyorum iciriyorum hem çok güzel gaz çıkarıyor hemde en fazla ertesi gün kakasını yapıyor eğer tadını begenmesse biraz tatlandiriyorum
snil smeyyed 10 gün sonra doktorun önerisiyle lavman yapmıştık ama kızım çok rahatsızdı ıkınıyordu sürekli
Atesalp smeyyed saglik ocagi 5 gun kaka yapmazsa getir demisti, 5 gun sonunda goturmusmuydunuz? Doktor da 7 gun demisti
smeyyed Atesalp mama alan bebek 5 anne sütü alan bebek 10 gün diye biliyorum 3 gün önce sağlık ocağındaydık ebemiz de 10 gün dedi
Atesalp smeyyed dogrudur , mama aliyordu bnm oglan. Bugun götürün isterseniz. Oglum bi donem 4 gunde 1 kaka yapiyordu, biraz zeytinyağı ekliyordum mamasına. Ama asıl demir ilacına başlayınca 2 gu de 1 ya da her gun yapmaya başladı 😊