Doga_24 Kızlar merhaba kızım 10 aylık oldu ama hala dizlerinin üzerinde emeklemiyor yerde kollarından güç alıp kendini öyle ittiriyor ileri karnının üstünde normal mi bu acaba ? Ne zaman emekler yada bilgisi olan var mııı ??
Doga_24 Bir tanıdığımın bebeği var küçük 2 ay kızımdan o dizlerinin üzerinde duruyor kalkmaya çalışıyor ve emekliyor bizde suan oyle şeyler yok bende tedirgin oldum acaba doktorluk bi durumu var mı diye ama bi fikir almak istedim önce
Kuzeybabyy Doga_24 akşamları eşinizle bebeğinizle emekleyin biz iki üç gün yaptık hem çok hoşuna gidiyor hemde emeklemeye çalışıyor 😅 deli gibi emekledik eşimle. Önüne sevdiği şeyleri koydum kumanda mesela ona gelmeye çalıştı pat diye bir günde emekledi 😀
Doga_24 Kuzeybabyy yapıyorum aslında uzağa sevdiği oyuncağını koyuyorum ama karnının üzerinde kollarından destek alarak gidiyo hiç kaldırası yok poposunu 😂 bu akşam yapacağım eşimle dediğiniz gibi belki görünce yapmak ister 🙂🙂
Derinkusum Benim ki de 10 ayını dolduracak yakın da ama dediğin gibi dizlerinin üstünde emeklemiyor sürünüyor ne zaman emekler yürür bilmiyorum
Balkupum2505 Doga_24 kesinlikle dinlenin 😀 bende cok kafama takardim nie emeklemio niye yurumuyo die simdide 1 dakka otur oglum diyorm 😀