Fun Kızım 2 yaşına girmek üzere az bi zaman kaldı. Böyle ara ara çıkarıp ellerine giyiyo çoraplarını demin mesela ona börek yaptım eliyle yedi asla kabul etmiyo çıkarmayı piiis kız ya 😅 böyle bişey yaşayan var mı sendromun dibine vurduk kaç haftadır. Takıntı mı yani şimdi bu nedir
Balkizlarim Fun Sena toka yap diye tutturmuştu el değilde 🤣🥴 bandana yani 🍒 Geçici şuan idrak ediyor nereye giyildigini ✅🌹
Zelisblt Fun kızımda kıyafetlere tkmış durumda, fark ettim ki özellikle kırmızı renkteki. Dün 6 aylıkken giydirdiğim kırmızı bir tulumunu gördü illa giydireceksin diye tutturdu, zar zor giydirdim çıkarmadı uyuyana kadar uyuyunca çıkardım 😁
agns Fun takılmayın bosverin benim oğlan 6 yaşında 7 de kaldırdım okula gidicek gözleri açılmamış daha kafasına şu madencilerin taktiği kafa için olan feneri takmış ,(çok istiyor diye babası almıştı) 🤦
Fun Balkizlarim ya oda iyiymiş ama ayağından çıkarıp ellerine giyiyo evde kedimizde var haliyle piiiisss yani 😅 sürekli dikkatini dağıtıp çorap kaçırıyorum 😅