Liliyy Kızlar sağlık ocağına aşıya gtcem sizce pusette mi yoksa kucaktamı götrym nasıl rahat olur acaba bide Bi yere giderken uyumasınımı bekliyorsunuz nasıl yapıosnz dısarıcıkarken??
Ogulcan Liliyy yakınsa kucakta git canım ben yakın olduğu için kucağıma alıyorum aşıda ağladığı için eve kadar kucağımda sakinleşmiş oluyor
ssnnmm Liliyy bebek arabanıza puset takılıyorsa pusetle götürün ama puseti elde taşıyacaksanız çok ağır olur
Ayse0409 Liliyy Canım benim evim 4.kat asansörsüz mecburen kucakta gidiyor anca bebek arabası kullanacağım zaman puseti alıyorum. Diğer konuda da altını temizliyorum karnını iyice doyuruyorum yolda da uyuyor bazen gideceğim mesafe kısaysa vardığım yerde de uyur.
1ana1bebe Liliyy uyanmasını bekliyorum evden çıkmak için, ya da uyumadan cikiyorum bebek arabasında uyuyor
Bebegimicin1 Liliyy her yere puset ve bebek arabasıyla götürüyorum arabayla gştmiceksem normal araba yada bebek arabası pusette farkwtmiyo biyere giderken hemen uyuyo ama pusetle götür daha iyi
Liliyy MesNes aynen durmaz gibime geldi normaldede arabanın içinde beyaz gürültü ses açıyorum sallıyorum pusette öle uyuyan Bi bebek kucak daha iyi herhalde 😄🤷🤷
Glcntna Liliyy arabayla olursa pusette gidiyoruz oto koltuğu görevi gördüğünden allh korusun kaza olsa yaralanmasın diye yürüyerek gitceksemde bebek arabasıyla