sedAlya Yarın bebegime mevlut yapacagim sevgili anneler . Aşırı derecede kaygılıyım stres içerisindeyim bu durumu yaşayanınız var mi sanki hep birşeyler ters gidecekmiş gibi hissediyorum :(
BMA sedAlya neler hazirladin canim bende 1 2 haftaya yapmayı düşünüyorum yasin tesbih kitabi hediye edicem yemek olarakda pilav tavuk tulumba ve sarma yaparm diyorum baska ne olabilir ki🤔fikirlere acigim kizlar
Nurtupu sedAlya bende öyleydim en çok da o kadar insan gelecek çocuğuma nazar değerse hasta olursa korkusu vardı. Ama kazasız belasız gitti. Dua okunan yerde bela olmaz Allah’ın izniyle. Allah kabul etsin sağlıkla büyüsün 🤲
sedAlya Ben hediyelik olarak ayetel kursi yazili magnet hazirlattim. İkramlik olarakta kofte pilav patates puresi kozlenmis domates ve biber birde tirnak pide seklinde yaptirdim cok sukur atlattim
BMA sedAlya saol canim guzelmis hayırli olsun 2 hafta sonra yapicam 40 yarin ama bazi sorunlardan dolayu 2 hafta sonra anca bende yasin kitabi yada magnet dusunuyorum kararsizim
sedAlya BMA zaten bebek mevlutu oldugu icin en iyi 2 secenek bunlar . Hakkinizda hayirlisi hangisiyse o olsun. Allah simdiden kabul etsin okutacaginiz mevlutu insallah. Saglikli sihhatli Hayirli evlat olsunlar en onemlisi bu
Nurtupu Yemek olarak kayınbabam aşçı şansıma 😂 pilav üstü tavuk yaptı annem hazır su böreği aldı tatlı aldılar salata yapıldı. Duadan sonra yemek dağıtıldı. Üstüne çay. Dua okunurken de kurban kestik bi tane. Allah kabul etsin hepimizin mevlüdünüde inşallah