Kızlar kızım 1.5 aylık sürekli evde, sadece hastaneye çıkıyor. Oda araba ve ev arasında gidip geliyoruz kaynanamda kalıyorum evde sürekli nefes alıp veriliyor ne kadar havalandırsam da yine ağır koku oluyor 🤦🏼♀️ 2 kez de anneme gittim yine eve gittim çocuğum temiz hava alsın istiyorum ama sürekli kaynanam ve annem üşür diye engel oluyor eşimi Fe dolduruyorlar eşimde onlardan taraf oluyor. Bende çocuk böyle yaza kadar evde kalırsa soğuk havaya bağışıklık kazanamayacağını en ufak şeyde grip olacağını düşünüyorum. Ben böyle deyince kaynanam kızıma dönüp annen çok biliyor, takip ediyo, ben dışarı çıkmak istemiyorum de kızım seni hasta etmeye çalışıyo kuzum falan diyo işte kızım sana söylüyorum gelinim sen anla ayakları gelen günde kayınpederim bebek akşam ezanından sonra dışarı çıkmaz gitmeyin bi yere dedi anneme giderken bende kırklıyken dediniz tamam çıkarmadım bari şimdi karışmayın niye çıkmayacakmış hadi çıkmadı ne zamana kadar çıkmayacak senin keyfin gelene kadar mıo dedim. Karılar bitti şimdi adam işime karışıyor 🤦🏼♀️