Narin9 Senemmm11 şarkı sayılır mı bilmiyorum ama aptamil reklamına bayılıyor. Köfte ve makarna Bişeyi bişey koymalı oyuncaklar 😂 1yaş 13 günlük oğlum
Senemmm11 Narin9 sayılır tabi neden sayılmasın bizimde ilk favori şarkımız yemek sepeti reklamı şarkısı “haydi söyle tantuni pizza patates, şimdi söyle hamburger döner kokoreç” hatırladın mı 😅 yeni yeni çocuk bebek şarkıları dinlemeye başladık 😂
Senemmm11 sarmaliklahana bende zorlamamaya çalışıyorum ama işte doymadı, aç kaldı, zayıfladı bilmem ne oldu hep kafamın içinde sorular dönüyor bu sefer devamlı ağlıyorum bakamıyorum diye 😁
sarmaliklahana Senemmm11 kız bırak kendi a çıkınca yer. 🤭 Yegenım den tecrübeli yiz bak 8 yasında hala yemek secer. Yemezsen yeme modundayım 1 kere gel ye deriz sonra mecbur acıkınca o gelıyor n e varsa onu yiyiyor 😄
Senemmm11 Birbebek34 evet işte çorbalarla halletmeye çalışıyorum bende dediğin gibi direkt sebze versem yemesi biraz zor oluyo
Buglemiim Senemmm11 en sevdiği şarkı ? Arkadaşım eşşek 🙈 en sevdiği yemek ? Önceliğimiz Anne sütü göğsüme yapışık yaşıyoruz harici yemek ne yaparsam yer en sevdiği pek yok 😁 en sevdiği oyuncak ? Hikaye kitaplarıyla ve eğitici kartları ile oyalanmayı çok seviyor 😇 11 ay 9 günlüğüz bu arada 🥳☺️
Narin9 Senemmm11 haha hatırladım tabi onuda izler çıkınca 😂reklam çok seviyo dün reklam bitti diye sinirlendi🤦♀️🤣
Buglemiim Senemmm11 evet evin içinde kaç yıl olduuu saymadıımm diye geziyorum kaç gündür buara ona sardık 😄 amin 🙏
lalbg Senemmm11 en sevdiği şarkı gezegenler ve minik kelebek şarkısı☺️ en sevdiği oyuncak şu sıralad kitapları ve elektirik süpürgesi, en sevdiği yemek patates. Patatesi nasıl pişirirsem pişireyim bayılarak yer☺️
Senemmm11 lalbg elektrik süpürgesi mi Allahım oğlum ağlamadan evi süpürdüğümü hatırlamıyorum asla bana vermek istemiyor😂
Senemmm11 sarmaliklahana yapamıyorum işte açlığı tokluğu bilmez acıksa söyleyemez diye devamlı yesin diye uğraşıyorum ama haklısın üstüne düştükçe daha da zorlaşıyo😂
Mommqueen Senemmm11 6,5 aylık En sevdiği şarkı : Kırmızı Balık En sevdiği yemek : kabak püresi En sevdiği oyuncak : Zürafa sophiee 🌸