Senemmm11 Bebeğinizin; en sevdiği şarkı ? en sevdiği yemek ? en sevdiği oyuncak ? ilk cevap benden olsun; Oğlum 18 aylık En sevdiği şarkı Arkadaşım eşek En sevdiği yemek tarhana çorbası 🍜 En sevdiği oyuncak ilk arabam 🚗 ve puzzle 🧩
sarmaliklahana Senemmm11 Sevdiği şarkı : otobüsün tekeri dönüyor 🙃 Sevdiği yemek : herşey (4 aylık) Sevdiği oyuncak : kadife ipten örgü inek (mööcük)
Kadifemsii Senemmm11 en sevdiği şarkı gangnam style en sevdiği yemek ıspanak çorbası en sevdiği oyuncak manyetik hayvanlar sayılar vs
NukleerBaslikliKiz Senemmm11 En sevdiği şarkı gezegen şarkıları En sevdiği yemek köfte patates En sevdiği oyuncak puzzle lego
Senemmm11 sarmaliklahana maşallah inşallah iştahlı bebiş olurda bizimki gibi sadece çorba içmez bütün gün 😂😂 tam bir çorba canavarı😁
Mermaiddd sarmaliklahana ek gıdaya gectinizmi,bende çalışan bayanım erken geçmeyi düşünüyorum ek gıdaya acaba hemen kabul ediyorlarmı bebisler neler yediriyorsunuz zor oluyomu merak ettim .
sarmaliklahana Senemmm11 Ya hafiften tadımlara başladık maşallah şimdi ne versen atılıyor tadını alınca daha cok istiyor emiyor mama yiyiyor 😄 Elma ayva yogurt havuc patates VS tadıma gectik de inşallah öyle gider 🤭 Baba cok iştahlı onu ceker diye cok dua etmiştim öyle olacak sanırım 😇
Kadifemsii Senemmm11 yapmaz olur mu babasıyla beraber her akşam oynuyorlar 😀😀 özellikle ayakları görmen lazım daha 18 aylık 😬😬
Denizfdn Senemmm11 2kizim var biri 4 aylık diğeri 2 yaşında en sevdiği yemek makarna en sevdiği şarkı dandiniko hu hu hu Allah ninnisi ve kırmızı balık en sevdiği oyuncağı ayımız Momo en sevdiği çizgi film masa ile koca ayı
susunbebekuyuyo Senemmm11 enn sevdiği şarkı son 1 haftadır twinkle twinkle little star✨ ama devamlı annesi onu çok severmiş öpermiş şarkısını söyler 🥰 en sevdiği yemek mantı en sevdiği oyuncak değil aslında kitapları bayılıyor kitaplarına bakmaya boyama yapmaya he birde yanından ayırmadığı çarpık çurpuk bir bebek ayşesi var 😄 27 aylık çiçeğim 🌸
Senemmm11 susunbebekuyuyo maşallah 🧿 mantı demek He ağzının tadını biliyo aferin ona benimki de sarımsaklı yoğurt çok sever ekmek batırıp yedirsem yiyor 😂
pogcayanakannesi Senemmm11 en sevdiģi şarkıı: kukulinin pasaklı şarkısı ve oyun havaları 😁 En sevdiği yemek: tavuk çorbası En sevdiği oyuncağı: valla her seyle oynuyor. 🤭
Senemmm11 sarmaliklahana inşallah öyle olur 🙏🏼 İlk başlarda oğlumda çok iştahlıydı falan son birkaç aydır iştahı hiç yok doğru dürüst yemek yok bişey yok ergen ergen tavırlar bilmiyorum ne olacak sonumuz 😂
agns sarmaliklahana Maşallah annesi çok erken davranmissiniz Dr önerisiyle mi başladınız acaba kızım 5 aylik bende mi başlasam 🤭
Gulumseyememdedim Senemmm11 bebişim 4 aylık en sevdiği şarkı mini mini bir kuş 🐦 en sevdiği yemek anne sütü 🤱🏻 😂 en sevdiği oyuncak minik dansçı beatbo 🕺
buselidunya Senemmm11 En sevdiği şarkı; Ece Mumay-Peri 🧚🏻♀️ En sevdiği yemek; Yayla çorbası 🥣 En sevdiği oyuncak değil de kitabı var “Evdeyiz” 📚😃
ilkbahar Senemmm11 ilk iki soruyu es geçip sonuncuyu söylüyorum 🤦♀️ en sevdiği oyuncak benim kıymetli tencerelerim 🤦♀️🥺🤣