BirAlparslanAnnesi Jdjdjdsj bebeğe göre değişir aslında normalde 1 uzun 1 kısa uyku yapmalı ama kimi bebek erken tek uykuya geçiyor
Oyku16 Jdjdjdsj uyku eğitmeni 2 uyku yapması gerektiğini 15qydan sonra tek uykuya geçilmesini öneriyor 12.qydq gerilemenin kaynaklı son uykuya direnme olsada kesileceğini tek uykuya gecmememi söylemişti
Jdjdjdsj BirAlparslanAnnesi benim bebeğimde öyle yapıyorda merak ettim doğru mu acaba diye cevabınız için teşekkür ederim ❤️
Sedakzy Merhabalar, bizimki iki gündüz uykusu yapıyor. Ortalama 1 er saat sürüyor. Eğer bir uyku 2 saat falan olursa diğeri kısa oluyor yarım saat falan.
Jdjdjdsj Sedakzy merhaba teşekkür ederim canım cevabın için benimki de öyle doğru mu acaba diye içime şüphe düşmüştü doğru demek ki❤️
xrtalafx Jdjdjdsj Benim kızım 18 aylık olucak daha yeni tek uykuya düştü zaten bebek kendıni ayarlıyor siz zorlamayın bence gece uyuyorsa bırakın gündüz ne kadae uyursa uyusun
spaceship 2 uykuyla yola devam. 45 dk, maksimum 1 saatlik uykular. Çok nadir 2 saate yaklaştığı oluyor. Bazen de yarım saat. Sürprizlerle dolu bir oğlum var 😂