buselidunya Prensesimmmm1 Fazla kullanamadık sıkılıyordu çünkü, en fazla 5 kere falan kullandık. Bende ısrarla koymadım nereye gitsem peşimden emekliyordu şimdi kaldırdım zaten yerine🥲
Esmablt Prensesimmmm1 9.5 aylık bebeğim kullanmadım düşünmüyorum da doktorumuz da önermedi zaten şuan kendi destek alıp koltuk kenarlarında yürüyor ilk adım arabası aldım cok güzel gidiyor onunla yürüteç bence zararlı
VERA19 Prensesimmmm1 Hiç yürütecimiz olmadı bebeğim hiç binmedi.Pek sevdiğim bişey değil içime sinmiyor😑
Huelya Prensesimmmm1 doktorumuz önermedi bizde almadık yürüme arkadaşı aldık belki biraz geç yürümüştür 14 aylıkken yürüdü ama asla sorun değil sağlıklı büyüdü ve ömür boyu yürüyecek zaten
Prensesimmmm1 buselidunya benimki 8 buçuk aylık daha dün aldım ama benimki daha emeklemiuo sürekli ayakta durmak istiyor ve içeri göndermiyor mecburiyetten aldım ama yürüme arkadaşımi alsaydım diye pişman oldum geride
Loreyli Koymadım 11,5 aylıkken de yürüdü. Aktif bir bebeğiniz varsa uzak durum bence çünkü yürüteç kazası çok yaşanıyor, ben de bebekken defalarca düşmüşüm. Doktorlar da önermiyor zaten.
Prensesimmmm1 Loreyli bende çok düşmusm benim üstümde cok baskı vardı hatta gelinimiz aile hekimi yurutec diye tüm aileye baskı yaptrdi 8 buçuk aylık dün aldım daha da çok kullanacağımı sanmıyorum neymiş özgüveni gelisirmis hatta bana AVM de bile onla gezsin dedi🙄
Loreyli Prensesimmmm1 bana da herkes söyledi yürüteç yürüteç diye. Hepsine de almayacağım doktorlar önermiyorlar zaten bir faydası da olmuyormuş yürümesine dedim. Yürüteçle yürümedi oğlum ama ilgisini çeken bir yer olursa fıldır fıldır geziyor. Gelininiz çok meraklıysa kendisi kullansın. Neden uzman olmadığı bir konu hakkında sırf doktor olduğu için bu kadar baskı yapmış anlayamadım.
Bety Prensesimmmm1 21 aylık olacak erkek 3 aylıkta kızım var ona da kullanmayı düşünmüyorum. Ev kazaları çok oluyor Allah korusun internetten bi araştırın bence
Prensesimmmm1 Esmablt emekledi mi hiç. Bende ilk yardim arabası Alaçam ya bunu aldım ama hiç içime sinmiyor zaten dedim ben bunu 2 aya kalmaz birine satarım diye 😅 hangi marka ilk yardım arabası aldınız
Prensesimmmm1 Bety ben dün aldım ama üstümde bı baskı ile çok arastiriyormusum herkes nasıl buyuttyse bende öyle büyütecekmisim özgüveni gelisirmis fır fır içeride dolanırmis hepsini geçtim AVM de patik yada ayakkabı ile yürüteç içinde gezdircekmism artk kulağımı tikadim çalıştım için annem bakıyor çocuğa o da zorlanıyor aldım ama dedim çok koyma kızi diye ben 2 bucuga kadar çalışıyorum emziren olduğum için ben evdeyken hiç koymam dedim
Esmablt Prensesimmmm1 bizimki erken basladı 5 aylıkken falan sürünmeye basladı fisher price zebra müzikli olandan aldım cok seviyor
Prensesimmmm1 Bety aynısı bende de oldu o kadar da değil artık dedim😶 millet mi iyi biliyor ben mi takintiliyim diyede düşündüm hatta bunu diyende hamile işte AVM de çocuğu yurutecle gezidircek kendi sanırım çok mantıklı bide diyor
Prensesimmmm1 Loreyli valla kendide hamile şimdi zaten bu merakla çocuğu hemen koycak sanırım o teyzesinin kızı halasının kızı 7. Aylarında mi ne koymuşlar benimki 8 buçuk aylık ben geç bile kalmışım yok geç kalmadım bence dedim kullanmaynda çok dedim önerilmiyor dedim. Ama çocuğa çalıştım için annem bakıyor zorlanıyorum artık dedi ona kolaylık olsun diye aldım zorla dedim anneme çok koyma diye
Loreyli Prensesimmmm1 onların zamanıyla şimdiki zaman bir mi, tabi ki imkan var araştıracağız. Kör cahil her şeyden habersiz kocakarı usulü mü yetiştirelim çocukları
Bety Prensesimmmm1 bana da çok dediler işte alalım yürür evde dolanır falan kesinlikle istemedim kardeşlerimiz falan alalım dediler hayır dedik artık alınmış annenize anlatın omurga kalça kemiğini etkiliyor ve parmak ucunda yürümeye başlar diye o da mecbur kalmadıkça bindirmesin. Mesela çok eskiden yürüteç mi vardı ya da alacak durumunuz yok yürümeyecek mi bu çocuk kendini hazır hissettiğin an yürümeye başlayacak. Eşimin kuzeni çok uzun süreli kullandı aynı yaştalar bebeklerimiz onun çocuğu daha geç yürüdü parmak ucunda yürüdü ve yan yürüyor belkş yürüteçten değildir ama ne gerek var siz evde bindirmeyin 🌸
Prensesimmmm1 Loreyli bana onu diyen de şimdi hamile yeni zaman. Çok arastiriyormusum ben millet nasıl buyuttyse öyle buyutcekmisim