R_y_M Oğlum 5aylık geceleri uyku pozisyonunda zorlanıyor yani kendi için rahat pozisyonu bulana kadar sürekli bir o tarafa bir bu tarafa dönüp duruyor ve sanırım artık yüz üstü yatmak istiyor zararlı diye duymuştum 😞 nasıl değiştireceğim ya
Hohomoromu R_y_M Hemşireden duyduğum kadarıyla gözünüzn önünde yüzüstü yatırın sadece demişti yan yatırn siz kendisi nasıl dönmek istiyorsa o şekli alsın ilerleyn aylarda kendı ıstedıklerı gını yatacklar zaten ama siz özellkle yüzüstü yatırmayn bence
Deletedmom115 R_y_M 5 aylık bebek kendini kurtarabilir aslında bi izin verin denesin bakalım nasıl olacak
Gamzetrl R_y_M sağa sola dönebilme yetisi nasıl? Eğer rahatca kendini döndirebiliyorsa kendini kurtarır
R_y_M Sessiz12 zaten su an bende karışmıyorum da bir zararı yok mı allah korusun nefessiz kalırsa diye korkuyorum ve hep kontrol etmek zorunda olmak da zor geliyor
R_y_M Deletedmom115 bir ara kafasını gömdü sanırım daha bilmiyorum ne şekil döneceğini gerçi yüz üstü dönmehş biliyor ama sırt üstü dönmeyi öğrenmedi daha
Gamzetrl R_y_M bu siralar geriye donmeyide ogrenir belkide suan onun icin çabalıyor. Kızım gece dönerdi geriye atamadığı için kendini ağlar dururdu 1 haftaya onuda çözmüştü. Nefes problemi olacağını sanmıyorum başını kaldırabilir o durumda yada ağlar.