fairytaleofthestars Geceleri göğsümde uyuduğu için sütümü sağıp veriyorum 110-120 arası 2 aylık bebek için fazla mı? Sadece geceleri bir defaya mahsus bu kadar veriyorum sonra emziriyorum uyandığı aralıklarda
Alpingo fairytaleofthestars valla bana fazla ama iştshlı bebişse başka:) arkadasımın bebepide 2 aylık 150 cc anne sütü içiyor..yani her bebek farklı sıkma canını
Asyakus06 fairytaleofthestars Benimki bazen 90,bazen 60 içiyor bazende sık aralıklarla 30 içiyor insan aç kalıyor mu diye çok takıntı yapiyor ama her bebek kendi haline bırakinca anneyi daha iyi yönlendiriyor.
sedanurss fairytaleofthestars içiyor kusmuyorsa sorun yok ne kadar yiyorsa o kdar ver fazlasını kusar zaten benim oğlumda öyleydi
Sedainn33 Ben 2 saat aralıklarla 90 cc veriyorum sagdıgım zaman bana biraz fazla geldi ama her çocuk bir olmaz
fairytaleofthestars Kecer içiyor içiyor da ınsan endıselenıyor cok gazlı bı bebek acaba bu fazla sağdığım süt mü sebep oluyor diye düşünüyorum bazenama bıberonu cekmeye çalıştığım halde bırakmıyor direniyor
Kecer fairytaleofthestars fazla geliyor olsa zaten bir şekilde belli eder en en fazla kusar zaten afiyet bal olsun kuzuya