Merve_4141 Kızlar evinde böyle böcekler olan var mi acaba birden çıkıyor nerden çıkıyor anlamıyorum çiçek desen evimde yok 6 aylık bebeğim var acaba kulağına girer mi korkuyorum resmî bırakıyorum https://imgyukle.com/i/osiIHP
beyazcikolata16 Merve_4141 bakliyat gibi tahıl gidalarini kontrol et canim ben tahıl bitine benzettim
Perimasalii Merve_4141 kulak böceğimi o 🤔kulak böceğiyse kulağa girmez ben çamaşrları balkondan alınca genelde oluyodu tek tük bazen yani
beyazcikolata16 Merve_4141 sanmıyorum kulaga gireceğini canim insallah girmemistir. Ama dedigim gibi bakliyat nohut fasulye misir bu tarz seyleri kontrol et onlarda oluyo bu tarz böcekler
Hmyrbrkn Hamam böceği yavrusu ina benzettim ama bilemiyorum giderlerden çıkıyo eğer oysa. İlacı var eczanelerde
Sumeyraas Merve_4141 yazın başıma geldi çok benziyor. Yulaf varsa onda oluyor sıcaktan. Tüm mutfağı sarmıştı evi ilaçlatmak zorunda kaldık.
FHKK Merve_4141 Canım pirincim böceklenmişti bu böceklerden hemde. Bakliyatlara bak hemen dağılmasın daha fazllla