kaymakliekmekkadayifi Kizlar kizimin ensesinin azcik 1 2 parmak kadar yukarisinda saclarinin arasinda kucucuk bi beze gibi birsey farkettik az once dokunduğumuzda oynuyor. Biraz endiselendim. Neden olur bilen var mi ?
Melek-k kaymakliekmekkadayifi lenf nodülü büyük ihtimalle. Oynak olması iyidir, ihmal etmeyin mutlaka doktora gidin
_Nil Benzer durumu ben de bugün kızımda farkettim. Boynun sol kulak altına yakın kısmında nohut büyüklüğünde oynayan bir beze :( haftasonu olunca kaldı, yarın dr’a soracağız inşallah.
kaymakliekmekkadayifi _Nil aa evet bizimkide sag kulak tarafına yakin ensenin biraz ustunde arka tarafta. Bende hemen yarina randevyu aldim ama endiselendim ister istemez belki bilen vardir diye düşündüm
kaymakliekmekkadayifi Hatcik _Nil Kizlar ben az once doktordan geldim. Daha oncesinde kizim hastalanmisti hastalandigi icin olusan bisey ve normal dedi vucut otomatik olarak olusturuyo onlari dedi lenf onlar sikinti olmaz dedi hastalandigimizda bizde bile cikar buyuk olmamiza ragmen dedi
kaymakliekmekkadayifi Melek-k farkettigim gibi hemen bugun icin randevu aldim goturucem. Cok tesekkurler