Bebegimmile Kızlar bebeğim 2 ay 5 günlük, bi turlu uykuya dalamiyor, uyutuyorum en fazla 15 dakikq sonra uyaniyor uykusunu hic alamiyor. Uyumasi icin onerileriniz var mi? Anason çayı ver diyen var ama daha cok küçük, veren var mi?
Deletedmom_61 Bebegimmile ayyyy 2 ay 7 günlük dalamiyor sallıyorum malesef bırakıyorum biraz sonra geri uyanıyor uykuya geçene kadar baya zamam geciyor
lyl0742 Bebegimmile bizde aynı durumdayız 🤦♀️ tam daldı diyorum 10 dakika sonra gözlerini açıyor hiç uyumamışım gibi napcam bilmiyorum gün içerisinde çok yoruyor beni bu durum yemek yapma ev işi yapmada sadece derin uyursa Bi 40 dk falan sürüyor gündüz sonra yine aynı gece 2 3 saat uyuyor allahtan 2 aylığız bizde
Kubracnmn Bebegimmile anason rezene melisa cayi hepsini denedim suan 5ay 1 haftayiz hala duzelmedi. Gece uykusuna dalana kadar 4 sefer uyanio 15 dkkada bi olmak uzere. Her 15 dkkada 1 saat oyaliyorum en son 4. Uykuda daliyo. Emin olun gecicek bu gunlerde biraz daha sabr gerekiyo sadece. Ben kendimi 6 aylik olunca duzelcegne inandirdim merakla ve haycanla bekliyorum o gunleri. 🙏
Mavisanasi Bebegimmile ilk büyüme atağını yaşıyor olabilirsiniz cnm atak hesaplama yaz netten bak gecici bi durum merak etme😇
Bebegimmile Deletedmom_61 ben de oyle valla suan bile ayağımda, emziriyorum acaba doymuyor mu diyorum ama huysuzlugu sirf uykusuzlugundan. Kucakta gezerken sıkıntı yok. Napcaz biz 😥
Deletedmom_61 Bebegimmile Aynı uyku huzursuzluğu oluyor ama direniyorda çok yoruluyorum 2 saat sallayıp en az 3 defa yatırıp geri aldigimi bilirim
lyl0742 Bebegimmile öyle çünkü uyumak istiyor gözleri kıpkırmızı olmuş uykusuzluktan uykuya geçemediği için ağlıyor sürekli
Deletedmom_61 Bebegimmile geçtiği gözüküyordu 12den sonra baktım 9 haftalık atak gözüküyor beende anlamadım 🙄
Bebegimmile Mavisanasi sanırım öyle, teşekkür ederim. Ben doyup doymadigini anlamadigim için aç kalmasından korkuyorumm 🥲
Birprenscik Bebegimmile rezene ya da melisa çayı verebilirsin. Telefonundan kuran açıp yanına koymayı da deneyebilirsin rahatlatıyor