mrvelfada 1 aylık bebeğimin poposu kıpkırmızı 😔 Islak mendilde kullanmıyorum pamukla temizliyorum ama geçmiyor. Pudrada kullanıyorum. Nasıl geçer pişik önerisi olan var mı?? Bepantol krem kullanıyorum siz ne kullanıyorsunuz anneler
Wolverine mrvelfada pisigin kaynağını bulmak lazım önce. Bez mi yoksa yediğin bişey mi dokunuyor? Emziriyorsan Hindistan Cevizi yağı kullan antimantar özelliği var hemen geçiriyor. Bir de arko yeşil tüp krem ve sudocrem karıştırıp surebilirsin.
Mlkhrn mrvelfada normalde minoris pişik kremi kullanıyorum ama çok kızarırsa hamazinc kullanıyorum geçiyor. Eğer açık yara gibi ileri düzeyde bir pişik ise madescar ve trosyd günde ikişer defa kullanıyorum 3 günde tamamen düzeliyor
ruken2425 mrvelfada benim iki bebegimde ayni durumda ve 1 aydir bu durumdayiz pisik gibi de degil bildigin komple dokerek kizardi Hic bir krem fayda etmedi simdi kantaron yagi suruyorum biraz fayda etti gibi
ruken2425 mrvelfada benim iki bebegimde ayni durumda ve 1 aydir bu durumdayiz pisik gibi de degil bildigin komple dokerek kizardi Hic bir krem fayda etmedi simdi kantaron yagi suruyorum biraz fayda etti gibi
Songena19 mrvelfada benim bebegimde 1aylik bir hafta yoğun bakımda kalmıştı o ara pişik olmuş bir sürü krem verdiler hastane çıkışında ama hiçbiri fayda etmedi ben evde her altını açığımda suyla yıkadım kuruladim ve sudocream sürdüm hemen geçti çok şükür
Dyg1dyg Yedıklerıne dıkkat et ıstersen mandalına portakal domates asitlı yıyecekler onları tuketıosan bıraz ara ver yada bol baharat. Bıze tek fayda eden bepanthol dıgerlerı ıyı gelmedıı
Guner mrvelfada kantaron çok iyi geliyor benim kızım da öyle bayadır kantaron u yeni keşfettim sudo krem kantaron dönüşümlü yapıyorum
birrtutamsevgi mrvelfada kuzum inatçı bi pişikse doktora danış öncelikle bize travazol diye bi krem verdi hemen geçirdi ama Arko’yu bebeğimde deneyimlemesemde pişikte çok etkili olduğunu biliyorum onuda deneyebilirsin. Birde kremledikten sonra hemen kapatma altını iyice emsin cildi ve kurusun fazla nemde pişik yapar çok geçmiş olsun ☺️
Glcndr Benimde kızım bi haftadır ishal ve poposu çok kötü uyuyamıyor açıdan banada bi öneriniz var mı kızlar sudecrom kullandım desitin kullandım şimdi travazon la sudocremi kullanıyor oda iyi gelmezse ne yapıcam bilmiyorum gerçekten 🤦🏻♀️