Berus Merhaba yarin oğlusum 1 yaşında. Çok şükür 1 yıl büyüdük. Var mi bana 1 yas da yaşadığınız sorunlara karşılık örgütleriniz🤣
Waffle Berus Bunlar iyi günlerin 🤣🤣 Ahahah canım sana bagımlılığı azalıyor ama evde minik ergen gibi dolanıyorlar. Ama şunu sakın unutma hepsi gelişiminin bir parçası ve geçecek 👌🏼 Sakın ben kötü anneyim, çocuğumda sorun var vb gibi düşünme
Jellyboo Berus ayaklanınca peşinden koşması zor oluyor çünkü sürekli düşüp kafasını çarpma riski oluyor. Şimdide evi ona göre hazırlayabilirsin mesela çekmecelere kilitler felan lazım olacak😂😂.
ikiprensannesii2 18 aylık ota b*ka ağlıyor😂 muzu istedi bugün bende haliyle açıp verdim yesin diye kıyamet koptu, tabağa bıraktım sonra sustu. 5 dk sonra aldı tekrar baktı kabukları soyulmuş tekrar ağladı🤷🏼♀️
Jellyboo ikiprensannesii2 benim ki 3 yaşında hala yapıyor bunu😄 oyundan yemek yapıyor bana ama yemeği yiyince oturup ağlıyor.
Berus Jellyboo onu ayarladım da bu akıllı çözüyor kilidi sandalye var sürekli bütün gün de başındayim
ikiprensannesii2 Jellyboo Hahaha çok sabır lazım gerçekten 😂😂 çıldırıyorum sinirden en son başımı aşağı eğip yaaa sabıırrrr diyorum😃 ama çok da tatlılar🥰🥰
EB1661 Jellyboo cumartesi 1 yaşında bugün belim tutuldu kucakda uyumak istiyo son 1 2 gündür 1 saat abartısız taşıdım sonra annecim dayanamıyorum falan fiye ayama alim dedim ağlamalar bağırmalar sanki bişey oldu simirlendim bağırdım bana korkuyla sarıldı ay bende başladım ağlamaya bazen gerçekten tükeniyosun kendi yaptınada kızıyosun son1 haftadır baya değişti dünyaya alışıyo diyorum gülüyo cevrem bana 🙄
Waffle Berus Sana karşı şefkatli oluyor 😍🥰 yanağını okşuyor işte seni sevdiğini resmen belli ediyor artık 🥰