ikizlerinannesi2985 Symacnkyaaaaa üstte kalsın🌸 benimkiler hiç emmedi maalesef. Sağıp verdim hep. Tabii bi de mama.
pembemor Symacnkyaaaaa 14 aylık olduk hala emziriyorum 😀 ilk aylarda tek tek emziriyordum. bazen ikisi aynı anda ağlayınca ikisini aynı anda emziriyordum. emzirme yastığı ile. şimdi ikisini aynı anda emziriyorum. zaten biri emerken onu gören diğeri koşarak geliyor🤣 hiç mama vermedim bu arada. denedim ama hiç içmediler.
deleted706 Symacnkyaaaaa Dogdu doğalı sürekli ikisinide bir emzirdim şuanda daha hala ikisini bir emziriyorum 13 ayligiz hem süt daha çok geliyor hemde ikiside birden doymuş oluyor ben çok faydasını gördüm açıkçası
MinikAydoganlar Symacnkyaaaaa Tam 2 yaşında bıraktım emzirmeyi . Şuan 2 buçuk yaşındalar . Bı kizim asla mama kullanmadı diğerinede doymuyor diye veriyordum ilk üç ay anne sütü aldı 6 aylık olunca mama vermeyi bıraktım ek gıdaya başladığı için ek gıda ve anne sütü olarak devam ettim . Ne kadar çok emzirirsen ve emzirdikten sonra da su içersen o kadar bereketleniyor süt .
Durucinar2021 Ben emziremedim oğlum emdi kızım ememedi ben de haksızlık olmasın diye sağıp ikiye bölüp veriyorum arada da oğlanı emziriyorum kızım kabul etmedi meme maalesef :( mama da veriyorum mecbur cunku yetmiyor sütüm
ikizlerinannesi2985 Symacnkyaaaaa 12 aydır kullanıyoru. Baya memnunuz biz. Hem çok güzel kilo aldırdı, hem kan değerlerini güzel toparladı
Aysecela İlk 5 ay annesütü verebildim 2ayı küvezde geçti zaten eve geçince de çok düzenli sağamadım gitti sütüm buzluktakiler büyük kurtarıcım oldu sonra mama vermeye başladım
Symacnkyaaaaa pembemor aa maşallah ne güzel sütünüz yetmiş demekki doyuyorlarmış bende gündüz pek vermek istemiyorm sürekli emziriyorum ama hemen ağlıyorlar doymayınca