Balliturta Arkadaşlar oyun halısı almak istiyorum çok pahalı ya da çok daha iyi fiyata olanlar var ama hangi marka alacağıma karar veremiyorum . Piyanolu olanından istiyorum, kullananlar yardımcı olabilir misiniz ?
asaf-ask Balliturta ben piyanolu aldım canım valla halıyla ya da tepedeki oyuncaklarla hiç işi olmadı sadece piyanoyla oynadı hala da oynuyor
esrateke Balliturta ben n11.comdan aldım 100 tl ye cok da memnunuz 3-4 ay oynayacak diye büyük meblağlar vermeyi düşünmüyorum açıkcası. Fisher price ile hemen hemen aynı.
Sekerci Balliturta https://urun.gittigidiyor.com/oyuncak/orjinal-huanger-piyanolu-bebek-oyun-halisi-egitici-oyuncak-normal-boy-3-adet-pil-hediyeli-397570922 Şuan indirimde bu da güzel 👍🏼 Bakarsanız
LiYaRzuU Sekerci bende aldım aynısından da ben hiç memnun değilm kızım piyanoya vurunca fırlıyor piyanosu sizde de öyle oluyormu
Tatliskooo Balliturta biz de alcaz canım. 130 tl civarına babycim markası almayı planlıyoruz yorumlara da baktık iyiler. Alıp netten denicez beğenmesek iade ederiz