2minosprenses Anakralice48 ben sana diyeyim tamam demeyeni varya hic hataaa hip hiç keyifli olmuyor 🤣🤣🤣🤦♀️
Anakralice48 2minosprenses bu sefer kavga daha da uzar var ya Allah herkese bilerek eş veriyor benim gibi sinirli olacaktı karşımda bide 3. Sayfa haberlerine çıkardık Allah korusun 😂😂
iremyy 2minosprenses Bir zahmet ya terk eden sonrada geri dönen adamı benim gibi enayiden başkası kabul etmez zaten, aklı varsa sever 😂
iremyy 2minosprenses Karışık oralar, evlenmeye bir ay kala dımdızlak kaldım ortada nişan attı. Bende sen misin o nişanı atan deyip attım.
Esen3535 2minosprenses sıkıntı yok ve ben senden ne zaman para esirgedim 😃😃 son zamanlr da sen bu çocuğu en son ne zman emzirdin
Esen3535 2minosprenses gerçekten esirgemez harcar ama biriktireyim desem zor vermiyor harcamam için daha kolay verir değişik adam
2minosprenses iremyy hmm olsun bos ver simdi mutlusunuz allaha sukur evladiniz yuvaniz sukur bugununuze harika gunler sizindir artik insallah canim 😍
2minosprenses Esen3535 ayni benimkide vallaha sunu alacam bunu alacam desem verir askim gel suraya uc bes kurus atalim bi altin birikim yapariz desem asla vermez 🤣🤣🤣