_hamisanne Merhaba kızlar 5 günlük anneyim bebeğim çok ağlıyor sütüm yok var ama az ne yapabilirim ne yiyip içmeliyim veya süt yapan çaylar yardımcı olurmusunuz bu arada çok ağlıyorum çok çok çok 😞
cileklisakiz _hamisanne ağladığın için sütün yok canım benim. Eğer yardımcı olan birileri varsa yanında bebeğinle ilgilenmesini iste biraz eşinle kendinle vakit geçir mutlu olmaya çalış gülecek şeyler bul kendine bak bakalım nasıl geliyo süt
cileklisakiz _hamisanne he bu arada emzirdikçe artar dediler hiç uyumadan sürekli meme veriyordum bir dk bile uyumuyodum sonra gece uyumaya başladım annnem mama veriyordu bende o sırada uyuyordum dinlendiğim için sütüm artmış oluyodu. Süt en çok uykuda gelir bu arada
Zeynepbahar91 _hamisanne hic stres yapmayin. Emdikce cene kaslari guclenecek ve istegi artacak. Ben helva ve pekmez serbeti iciyordum. Ozellikle yatmadan once pekmez serbeti iciyordum. Vucut dinlendikce taş gibi oluyor gogusler sutten.
Seymanb61 Ben rezene çayı içiyorım birde Wess anne çayı var onu tüketiyorum. Bol bol su da tüketebilirsin. Ama en önemlisi stres yapma ve uykunu alıp dinlenmeye çalış bebeğin uyduğu zamanlarda.
Bsra29112021 Hanımefendi başta sitres yapmayın daha 5 günlükmüş bebeğiniz zaten bebeğinizin midesi çok küçük henüz🌸 bende o yollardan geçtim zamanla artacak siz merak etmeyin sabır işi biraz zaman verin bebeğinizle ten teması kurun birlikte duş almaya çalışın 🌸 ve bol bol su içmeye çalışın hurma yiyin. Her ağladığında göğsünüze tutturun emdikçe artacaktır.
iperir_bul Bol bol emzirin emzirdikçe artar. Ben marul, dere otu, tahin helvası, tahin pekmez, incir, hurma, dut kurusu çok yemiştim
ucuncutekilsahis Solgar brewers yeast with vitamin B12 Laktamax (üstteki ile beraber kullanin) Usttekiler ise yaramazsa motilium
Ggercn Canım 5. Gündesin daha ilk 1 hafta sütüm çok azdı . Bebek emdikçe sütüm çoğaldı doğumdan 1 hafta sonra sütüm tam seviyeye geldi sende emzir artıcak merak etme . Ben mama verdim birkaç gün ama bu arada mama verdim diye emzirmeyide kesmedim , süt yerine gelince mamayı bıraktık
Maviimm Ggercn aynen ben de mama vermiştim sütüm artana kadar. Ne kızım açlıktan ağladı ne de ben strese girdim. Bol bol emzirdim süt gelince de mamayı bıraktık ztn hemen
Birkedibirbebekkkk _hamisanne canim stres yapma. İki saatte bir sütünü sağarsan ilk haftadan ne kadar arttigini goreceksin. Bol su ic. Tahin ye badem ceviz tüket.
Maviimm _hamisanne ilk yapman gereken şey ağlamamak. İkincisi sık sık emzirmek. Üçüncüsü sütüne güvenmek böylece pes etmemek. Dördüncüsü mama alıp kaşık biberon vs herhangi bir aparatla beslemek böylece çocuğun aç kalmayacak sen de stresw girmeyeceksin Beşincisi bol su. Sen bunları yap yeter 💕
Ggercn Maviimm çok iyi yapmışsınız . Bazen anneler en başta sütüm gelmiyo sanıp emzirmeyi bırakıyorlar sonrası malum zaten
Gizem1012 _hamisanne Kendini üzme üzüntü de süt seviyeni azaltır geçici bir durum bu öyle düşün bol bol emzirmeye çalış vücut ona gore dut üretimini arttıracaktır o daha çok küçük olduğu için onun midesi de küçük daha emzirdikten sonra başka birşey veriyorsan vermeyi dene yiyecek içecek olarakta Tavuk çorbası Tarhana çorbası Sütlaç Tahin Helva Pekmez Rezene çayı Burgur pilavı Irmik helva bunları tüketmeye çalış düzenli beslen bol bol su iç en önemlisi su 3 lt tüketmeye çalış günlük fırsat buldukça uyu dinlen uykuda da süt üretimi artıyor takviye olarak da beslak damla çok memnum kaldım birde humana anne çayı içiyorum
Maviimm Ggercn evet en büyük yanlış bu. Başta mama takviyesi almak ve bol bol emzirmek çözüyo tüm sorunları😍
EczSinemltnlk _hamisanne Merhabalar,evvela stresten uzaklaşın☺️Biliyorsunuz sütün %87’si sudan oluşuyor. Günde 4 litreye yakın su içmeye gayret edin. Akabinde dere otu,havuç ve maden suyu(sodadan bahsetmiyorum sade mineralli sudan bahsediyorum) günde bir tane de ondan içmeye gayret edin. Ekstra çaylar,çorbalar,maltlar tüketmenize hiç gerek yok. Bulgur pilavı yazan olmuş ama bir hayli gaz yapar sütünüze şu an kuru baklagil sınıfı. Bir aylık olana değin kuru bakliyattan uzak durmanız da lehinize olur 😊 sağlıkla büyütün 🎀
Benbenim2 _hamisanne Beş günlük bir bebeğin midesi 7 cc yada 10 cc alır siz zannediyorsunhz ki çok gelecek diye
kiraz111 _hamisanne Humana steel tea Süt arttırıcı çay var doktorlarim bunu söyledi ve sakin olup uyumaya çalış sakin olmazsan sütun gelmez
Seviyorum04 _hamisanne Rabbim bebeklerimizin rızkını artırsın inşallah. Kesinlikle Anason çok faydasını görüyorum aktarlarda alın eczanedekinin hiç faydasını görmedim deneyin derim günde üç bardak içiyorum ben ve kuzenimin tavsiyesi üzerine içtim onun da ikizleri var ve mama asla vermiyor çok şükür sütü sürekli var tabi o günde5-6 bardak içiyor denemekten zarar gelmez kesinlikle tavsiye ederim inşallah faydasını görürsün