UmayNil Merhaba arkadaşlar, 1 yaş aşısı nerelerinden vuruluyor ve çok fazla huzursuzluk ve ateş yapar mı? Yaptıranlar yardımcı olursa sevinirim
Deletedmom115 UmayNil 2 kol 1 bacak oluyor normalde bu zamana kadar yaptırdığımız aşılar da hiç yan etki olmadı ama bu aşı biraz zorladı bizi ateşi çıktı çok şükür 37 de kaldı. Huysuzluk çok fazla sürekli bi ağlama durumu. Bir de uykuya geçmede sorun oluyor 3 4 gündür. Ebe zaten demişti yapılan aşılar arasında en ağır olanı 1. Yaş aşısıymış.
Leylaturkel UmayNil yaklaşık 2 hafta önce kadar oldu 2 kol 1 bacak fakat 4 gündür sürekli ateşi var çok iştahsız ve huysuz ateş düşürüyle 1-2 saat düşüyor sonra yine aynı acile gittik Boğaz’ı hafif enfeksiyon dedi antibiyotik verdi aşı ve diş kafamı karıştırmıyor değil emin olamadım omlarında etkisi olmuş mudur diye .
Acemianne88 UmayNil merhabalar biz yaptırdıgımızda hiç bir etki yapmadı ne huzursuzluk ne ateş fakat 10 gün sonra sadece 1 gece 37.5 larda ateş oldu anlamsız sekilde sonraki gün yoktu biraz döküntü vardı burda bi kaç arkadas yazmıştı doktorları uyarmış 10 gün içinde herhangi bi gün ateşlenebilir diye bilginiz olsun panik olmayın olmayabilir ama olursa diye bilgi vermek istedim🙏
UmayNil Leylaturkel anladım çok geçmiş olsun, benimde kızımda orta kulak iltihabı başlamış, aşılarla birlikte ne yapıcaz bilmiyorum