Gizem97 Kızım daha 9 aylık ama sürekli hasta oluyor bronşit atlattık şimdi boğaz enfeksiyonu 6.hastalık herşey üst üste geldi iyi bir anne olmadığımı düşünmeye başladım dışarı pek çıkan biri değilim gelenim gidenim yok ama 3 gündür 39 40 derece ateşler pişik derken iyice psikolijik olarak çökmüş Bi durum dayım neden beceremedim anne olmayı neden hasta ediyorum kızımı kendime kızıyorum devamlı öyle yazmak istedim buraya çok üzülüyorum çünkü 😔
MelekSubasi Gizem97 Öyle düşünmeyin lütfen her hasta olan bebeğe anneler bakamıyor mu oluyor canım😊 Her çocuk hasta olur bebekken, çocukken, okula gittiğinde yani sizin hiçbir suçunuz yok. Geçmiş olsun yavrunuza💐
Wolverine Gizem97 oğlum da sık ateslenir hastalanirdi bogaz, kulak enfeksiyonu falan geçirdi. Dişlerini hep ateşli çıkardı. 19.ayda geniz eti olduğunu öğrendik, sebebi buymus. Uykusu nasıl bebeğinin? Gece sık uyanma, aşırı terleme gibi sorunu var mı?
Gnsglr Gizem97 işte tam olarak kendiniz soylemissiniz dışarı çıkan biri değilim pek diye bu yüzden hasta oluyorlarmis canım havaya alışık olmadıkları için dışarıdaki hava carpiyormus bende senin gibi kapı dışarı çıkarmaya korkuyordum bronşit olana kadar doktorumuz açık havadan değil kapalı havadan uzak durun dedi kat kat giydirip beş dk dahil olsa en azından balkona çıkarın ki alışsın hep içeride hep içeride birden çıkınca dokunuyor çok çabuk ilerliyor hastalıkları demişti
Mjd1 Gizem97 siz çok iyi bir annesiniz ki endişe ediyorsunuz kendinizi suçlamayın her çocuk aynı değil kimi sık hastalanır siz elinizden geleni zaten yapıyorsunuz içiniz rahat olsun mevlam kalıcı birsey bırakmasın bunlar gelip geçer anne olmak çok zor önce psikolojimiz iyi olmalı ki bebeklere de yansısın
Gizem97 MelekSubasi çok teşekkür ederim kendimi suçluyorum o halini gördükçe çok sağolun desteğiniz için 🙏
Gizem97 Wolverine gece sık uyanır evrt burnu hep tıkalı tam açılmaz uyurken geriye atıyor kendini uyku düzeni yok pek
Wolverine MelekSubasi şuan için ameliyat gerek görmedi, takipli olacağız. Büyüme vs yaparsa belki bir operasyon gerekebilirmis. Sprey filan verdi, yastıkla yatiriyoruz artık 22 aylık oldu şimdi daha iyi eskiye göre
Gizem97 Gnsglr evet hastalık dolu korumak için dışarı çıkarmam iyilik yapmak isterken daha kötü oldu demekki
Gizem97 Mjd1 çok haklısınız üst üste gelince çok etkilendim moralim modum düştü toparlanmalıyım kendimi
Wolverine MelekSubasi hala çok sık uyanıyor ama eskisi gibi yarım saatte bir degil. Spreylerin ve yastığın çok faydasını gördük. Bir de nazal yıkama yapıyorum burnuna.
figenarvas Wolverine geniz etini nasıl öğrendiniz röntgen mi çekildi, 21 aylık oğlum sanırım bizde de var 🤦🏻♀️
Wolverine figenarvas kulak burun boğaz doktoruna gideceksiniz. O bir kaç soru sorup gerekli görürse burnu için endoskopi istiyor
Hulyaemirasim Gizem97 hepimziin cocuklari hasta oluyor biz hasta ettigimiz bakamadigmiz icin degil olacaklar hasta tabiki ust uste gelmis sennki sadce kendni asla eksik hissetme olacagi olduktan sonra evdede hasta oluyorlar disari cikincada gecmis olsun cok hepsi gelip geciyo oyle boyle buyuyolar biseklde
Gizem97 Hulyaemirasim üst üste gelince öyle hissettim dediğiniz gibi sağlıkla büyüsünler evlatlarımız inşallah çok teşekkür ederim yorumunuz için