Edabulut bugun kızım sabahtan beri kakasını yapmamıştı yarım saat önce yaptı ama kakasında kanlı parçacıklar vardı neden olabilir ilk defa böyle bişey oldu , bu arada kızım 4 aylık ayrıca bana normal bebek kakası nasıl olur bi fotoğraf atar mısınız??
Mevadad Edabulut 4 aylıkken demir ilacı başladıysanız demir ilaçlaro kusmukta ve kakada kırmısı iz bırakıyoe malesef bende öyle oldu. acile gidip dışkıda gizli kan testi yaptırın. 5 dakkalık sonuç. İhtimal demir ihtimal alerji vb durumlar. ihtimal gıda denediyseniz dışkıda çıkıyor. Ben kızıma karpuz yedirmiştim dışkıda çıkınca kan sanmıştım
Simaysss Normal tuvalet duzenınden farklı yapınca yani geç cıkınca daha fazla kendını zorladıgı ıcın kaka yuzeyınde kılcal kanama gıbı kan gorulebılıyor. Fazla ıkınmadan kaynaklı olabılıyormus doktorumuz oyle demıstı. Yanı kaka yuzeyınde mınık ve kırmızı ıse cok sorun etmeyın demıstı.(popo deliğinde zorlamadan kaynaklı azıcık kanama olabılıyormus) Poposuna bepanthen turevı krem surun 2-3 gun ve takıp edın devam ederse gıda alerjisi vs icin doktora gıdebılırsınız 😊
Edabulut Ahsenimltm bugünden itibaren takip edicem bir daha olmazsa bir sorun teşkil eder mi yoksa yine doktora götürmeli miyim sizce
Ahsenimltm Edabulut ayni seyi ben dün yasadim. Benim ki iplik gibi kan vardi makata bajtim zorlanmada yoktu zaten sivi yapiyo Bugün hiç olmadi genelde alerjilerdd oluyormus ben belirti görmediğim icin cok ustunde durmamaya calistim ama bir daha gorursem goturecegim doktora
SerpilG Edabulut alerji. Ek gıda tattırdıysan olmuştur yada sütten almıştır. Bikez benimde oldu ama mercimek tanesi kadardı. Dr a sorduğumda yediğin bişeyle sütten geçmiştir dedi
FeriDeniz Edabulut kan olduğuna emin misiniz? Demir ilacına başlamış mıydınız? O kaka rengini değiştiriyor çünkü. Eğer kesin kandı diyorsanız alerjik bir bebek olabilir.
Edabulut FeriDeniz demir ilacına 15 günlükken başladık , karpuz vermiştin önceki gün onlar karpuz olabilir mi acaba parça parçaydı çünkü
Ahsenimltm Edabulut karpuz olmasi yuksek ihtimal. Ek gidaya gecislerde bile kakada ne verdiyseniz biraz oluyro vucut aliskin olmadigindan buguk iht. Karpuzdur tekrarlamassa endise etmeyin bence
Rmysa93 Edabulut karpuz olabilir aynısını bende yaşadım teyzemlere gitmiştim karpuz vermiş ağzına o yüzdenmiş meğer bende kan sanıp korkmuştum küçük bir parçaydı
Ahsenimltm Edabulut 😂benim eşimde 3.5 aylik bebegimin emzigini dondurmaya batirmis agzi tatlansin diye😂
Edabulut Ahsenimltm geçen bir tanıdık aldı parmağıyla dondurmayı kızımın ağzına sürüyor yine aynı laf bizde 2 tane büyüttük falan insanlara engel olamıyorsun geçen kaynanam limon sürmüş kendisi söyledi söylemese haberim yok yalnız bırakmaya gelmiyor asla