Akalin74 Bebeğimi sallamadan nasıl uyuturum 2 aylık bebeğim alistirdim sallamaya ama zararlı olduğunu ogrendim
Busra2326 Akalin74 bende kucagıma alıyorum ninni söyleyip pıt pıt vuruyprum poposuna ama kucakta illahaki sağ sol sallama oluyor
Gizem1012 Akalin74 Benimde 1,5 aylık bende mecbur sallıyorum gazlı bebek olduğu için durmuyor başka türlü ama çok hafif tempoyla sallıyorum kafası oynamıyor bile sallarken zararı olmaz Inşallah ben de kara kara bıraktırmayı dusunuyorum ama çok ağlıyor
Poyris Akalin74 ben de zıplatarak dans ederek uyutıuprjm ne zararı varmışş ’l o kafası sallanmadan uyumuyo ya
AmyMom Akalin74 iki aylıkken kucağıma alır pış pış yaparak uyuturdum omzuma koyardı başını 😍 şimdi beş buçuk aylık yanına uzanıyorum öyle uyuyor ya da koluma yatırıp yine pış pış yapıyorum dalıyor
Deletedmom5284 Beşiğine koyup poposunu pışpışlayarak başlamıştım zamanla onuda bıraktım sadece beşiğine koyup başında bekledim bi süre sonra onuda bıraktım şimdi beşiğe koyup hemen çıkıyorum odadan
Splash-Splash-Love Deletedmom5284 Ne zaman beşiğine bırakıp odadan çıktın kaç aylıkken ? Allah’ım nolur 2. Bebeğim böyle olsun 😂
Ahsenimveben Deletedmom5284 nasil yaptini tam.da bunu ariyrium pis lis2 ile.kucakta yatıyor brm park.yataginda yaninda.pis.pis edeyim.dedim bir sefer ayaga kalkmaya çalıştı durmadı 13ay 9 gunluguz bu.arada
Deletedmom5284 Ahsenimveben canım senin bebiş büyükmüş ben 4 5 aylıkken alıştırmıştım 1 yaşından sonra zor oluyor
Deletedmom5284 Ahsenimveben aslında yöntemleri var ama benim bilgim yok annem küçükken alıştır rahat edersin demişti 😂 biraz zorlasan olur gibi
Ahsendsl Akalin74 ilk 4 ay bebek nasıl isterse öyle uyutun, alışmazlar diyorlar. Ama kesinlikle emzirerek uyutmayın ve ayakta sallamayın deniyor. İnstagramda irlandalianne var ona bir bakın isterseniz.