mk0r Merhaba dün internette bu siteye denk geldim. İncelediğim kadarıyla aktif bir platforma benziyor. Siz bu platforma nasıl denk geldiniz ? Ne zamandır kullanıyorsunuz ?
Annesirintugceuzun mk0r Happymom ile birlikte 4 sene oluyor. ☺️ Kimin önerdiğini bile hatırlamıyorum. Başladınız mı bırakması zor. ☺️
covirgin mk0r yanlışlıkla forum kısmına elim değmişti sonra baktım insanlar sohbet muhabbet edyor öyle ilgimi çekmişti😄
NukleerBaslikliKiz mk0r Nerden denk geldiğimi hatırlamıyorum ama happy mom dan sonra geldim gidemiyorum 😀
Splash-Splash-Love mk0r Ben hamilelik uygulaması arıyordum gün saymak için ve kaç haftalık olduğunu görmek için. O zaman happy mom ile tanıştım. 8 ay kadar kullandım sonrasında HappyKids kullanmaya başladım 😂
Deletedmom789 mk0r görkem karman hamileyken hikayesinde denk gelmiştim happymom’a girip baktım , foruma üye oldum. Sonra oradaki üyeliğimi silip buraya geçtim. 2 yıl olucak
Balkizlarim mk0r Kızıma oyun yükleme amacli happy kids oyunları yazdım aaa çocuk yetiştirme ile ilgili bir bakiyim dedim herşey anlık gelişti 🍒🙈 ki kızlarım doğurup büyütmüştüm 😁