Efeninanasi Kızlar rota aşısını bugun olduk. Salı günüde diğer 2.ay aşılarını olacağız. Ateş oluyırmu bu aşılarda? Kimisi diyor gıtmeden yarım fitil at. Kimi diyor ateş olmadan ateş düşürücğ verilmez. Sizce ne yapmalıyım
Mehmetmirza Efeninanasi 2. Ay aşısı olduğu gün hafif ateş ve huzursuzluk oldu. Bir çay kaşığı calpol verdim. Ama her çocukta olmuyormuş , bence duruma göre ilaç verirsiniz önceden vermek mantıksız
Aliaslan1 Efeninanasi ay biz de yarın olcaz 2.ay aşılarını çok korkuyorum ateş ve huzursuzluktan. Ama öncesinde ilaç vermeyin aşıların etkisini azaltıyormuş. İlk kez şurup içecek bide kusar almaz diye korkuyorum 🙈
Aliaslan1 Efeninanasi rota aşısını ne kadara aldınız ben de yaptırmak istiyorum ay sınırlaması var mı acaba
fn2827 Efeninanasi her çocukta ateş durumu değişir. Mesela benimki sadece huysuzluk yapıyor arkadaşımınki ateşleniyo aşılarında. Ateşlenmeden hiç bişey verme
Kadifemsii Efeninanasi bence fitil falan vermeyin 2. Ay aşısında kızımda hiçbirşey olmadı inşallah sizinkinde de birşey olmaz . Ateşi 38 bulmadan ateş düşürücü de verme demişti doktorumuz