Pingca Arkadaşlar kızım 1 ay 22 günlük bir türlü uyumuyor gazını çıkarıyorum altını değişiyorum doyuruyorum yoruyorum da uykusu geliyor belli ama hem çok uğraştırıyor uyumaya geçerken hemde 5 dk uyuyup kalkıyor akıl sağlımı yitirmek üzereyim varmı bir öneriniz, bu durumu yaşayanlar nasıl aştılar?
Busragonullu Pingca ahh ahh yaşamayan yoktur herhalde bizde 1 ay 24 günlüğüz Kafayi yemek üzereyiz pişpişliyorum evi gezdiriyorum yetmedi arbayla tur attiriyoruz yokkkk bana misin demiyor Hiçbir şeyi yok bi andan başliyor ağlamalari ve uzun saatler sürdürüyor Dün 2 çay kaşiği şekerli anason verdim o biraz rahatlatti
Faddoli23 Pingca 1 aylığız bizdede ayni doktor gaz var diyor bide benimki haftada1 kaka yapyo normalmiş ama acı çekiyor görüyorum 😞
fn2827 Pingca daha kendini anne karnında hissediyor ne yapsanda ağlar susmaz uyumaz. 3 ayı bekle.daha susmadı ben gibi 6 ayı bekle. 6.ayımıza girmemize 7 gün var hala daha uyumuyor
Pingca Busragonullu bende vallahi delirmekten korkuyorum sürekli sürekli ağlıyor. Dün bende fitil koydum poposundan biraz rahatladı gece ama sabah yine aynı oldu. Ne yapacağımı bilmiyorum, ☹️☹️
Pingca Faddoli23 sadece anne sütü alıyosa normal diyolar ama bizimki mama da alıyor günde 4 5 kere yapıyor kakasını. Bizdede gaz çok çıkarıyor da aslında ama uyumuyor yinede bir türlü.
fn2827 Faddoli23 ek gıdaya geçene kadar haftada yapması normal.😊6.ayımıza gircez 7 gün sonra hala daha hafta bir yada iki kez yapıyor
fn2827 Pingca alışırsın😊. Uyumamaya, aç gezmeye,banyo yapamamaya, evi temiz tutamamaya daha bir çok şeye alışırsın.daha yolun çok başındasın ve 3 yaşına kadar bunların hepsi böyle gider. 3 yaştan sonra düzeni oturtursun😊
nidas_mom Pingca Hiç yaşamadım bu durumu kıIm 5 aylık. Arkadaşlarımın bebeği var sizin gibi bebekleri. Bence uykuyu sevmeyen bebek uykuya direniyor başka sebep bulamıyorum
ipekbocugu Pingca https://sevgilibebek.com/bebek-uykusunda-5s-yontemi/#:~:text=5S%20y%C3%B6ntemi%20Dr.,bebe%C4%9Finizin%20a%C4%9Flamas%C4%B1%20kesilerek%20uykuya%20dalar.