Afrababy Kızlar bebeğim 18 günlük uyanıyor bi mememi emip uyuyor yaklaşık 10 dk falan ama emdiğini süt gittiğini hissediyorum dolu dolu. Sizce doyuyor mudur? Diğer mememi itiyor diliyle almıyor veya ağzını büzüştürüp almıyor
mehmel54 Afrababy yanı aslında 20 25 dk emmesi gerekir ama almıyorsa doymuş mudur bilemedim şimdi benimkide 23 günlük öyle olunca bırakıyorum doymuyorsa kendi ağlıyor zaten yarım saat sonra ama seninki nasıl bilemem
Egeberk Afrababy emdiği dakika bence yeterli zaten ilk 5 dakikada ona yararlı ve doyurucu olan sütü alıyor diye biliyorum
Afrababy mehmel54 ağlamıyor benimki sarılığı vardı ama geçti diye düşünüyorum cunku uyanık kalıyor gün içinde fakat dediğim gibi 10 dk en fazla emip uyuyor aç olunca her ikisini de emiyor ama çok nadir
Afrababy Egeberk valla benim bebişte hiç o kadar emmiyor 2 gün önce tarttırdım yarın bidaha baktıracak kilosuna aç kalırsa zayıflar 2 günde heralde
mehmel54 Afrababy ağlamıyorsa doyuyordur benimkide bazen 10 dk emip bırakıyor doymadıysa ağlıyor doyduysa uyuyor ya da uyanık kalıyor almıyorsa zorlamaya gerek yok
Afrababy mehmel54 mesela az önce uyandı ağlayarak verdim 7 dk aktif emdi şimdi uyudu peşine peynirimsi kustu