BeniSahteSevme Ihtiyaç olan baksın kızlar ben Tarçının kaybolan havuclari Cesur fırfır ı aldım 22 lira ikisi 😍
ikizlerinannesi2985 BeniSahteSevme bi kampanya mı hep mi öyle acaba? Ben de dün gördüm de kısa süreliğine mi anlamadım
Mommysharkdoodoodoodoo BeniSahteSevme evet geçen ben 12 tane kitaba 70 TL ödedim büyük indirim vardı 😍 buraya da yazdım gören olmadı kargo da bedava
[silindi] ikizlerinannesi2985 çok uzun süredir kitaplarda kargo bedavaydı. Yaklaşık 1 ay falan oluyor belki daha fazladır. Bilginiz olsun
BeniSahteSevme Degerli_anne ama dr ile baktığımda hepsi burada da biraz daha fazla fiyatlar canım ona dikkat et o yüzden çok almadım valla dr de 10 lira hepsiburada da 20 mesela 7 8 liralık olanlar karlı gibi geldi kargo bedava olunca 😍
Degerli_anne BeniSahteSevme hiç bakmadan aldım kupon vardı ani indirim paylaşan sayfalarda gördüm hemen sipariş verdim
BeniSahteSevme Eylulllllll canım hiç link paylaşmadım daha önce bilmiyorum ama şimdi baktım tekrar bazı kitaplarda bir alana 2.bedava onlardan ekledim şimdi bende aktivite kitapları hemde 5 kitap 50 lira tuttu
BeniSahteSevme Degerli_anne ya şimdi vaktim 1 alana 2. 1 tl hemen onlardan da verdim sipariş sen neler aldin😍
Degerli_anne BeniSahteSevme Ben oğlum için kitaplar aldım iş bankasının kitaplarından aldım kız kardeşime testler aldıö kendime zeus kabadayının okumak istediğim bi kitabi vardı onu aldım :)
Mommysharkdoodoodoodoo BeniSahteSevme son 1 saat kalmıştı ama o indirimin bitmesine ben baya uyguna aldığımı düşünüyorum
BeniSahteSevme Mommysharkdoodoodoodoo ya bu aktivite kıtaplari 3 4 yaş yazıyor ama 1 buçuk yaşında alsam mi sizce
Mommysharkdoodoodoodoo BeniSahteSevme alın tabi yapıştırmalı şeyler ucuz ve güzel ben oğluma erken başladım iyi kötü yapıştırıyordu ve çok eğleniyordu
TheBossMom BeniSahteSevme Amazon’da 3 4 lira kampanya vardı ben 5 kitap 20 liraya almıştım ilk sipariş kargo bedavaydı oraya da bir bakın ben ayı monti köpük ile pıtır falan vardı unuttum isimlerini
BeniSahteSevme TheBossMom ya amazondam hiç almadim elim alışmamış o siteye ama çok iyi fiyata almissiniz