Birprensesannesiii3850 Kızlar pişik sizdirma yapmayan uygun bir bez önerirmisiniz molfix kullaniyordum dogdugundan belli smdi pisik yapmaya basladi fiyatlarda uctu malum kullanipta memnun kaldiginiz markalar hangileri?
alinaannee Birprensesannesiii3850 tüm bez fiyatları aşırı yüksek ben de kızıma molfix kullanıyorum şuracıkta bekleyeyim🤷♀️
koalaninannesii Birprensesannesiii3850 sleepy alın ozaman ama sık değimezseniz sızdırma yapıyor Prima yada Molfix kadar uzun takamazsın
Anekdot Birprensesannesiii3850 şok markete girmiştim ve tesadüfen komili bebek bezi gördüm 30 tanesi 40 tl 5 numara denemek için aldim veee bayildim gece 18 gibi takip sabah 8 gibi çıkarıyorum ve hic sızdırma yapmadi cok kaliteli bulursanız deneyin derim ben aşırı memnun kaldım gidip 2 paket daha aldim buldukça da alacağım fiyati da cok makul bence
Birprensesannesiii3850 alinaannee ben molfixle devam etmek istiyordum ama bezi bozmuşlar 2 hafta once aldm molfixi parcalaniyor saat basi degismek zorunda kaliyordum ve pisik yapmisti geceleri prima bagliyordum mecburen ama ikiside pahali o yüzden arayisa gectim mecbur😊
Birprensesannesiii3850 Anekdot gercektenmi ya bende onu denemek istiyordum gece hic degistirmiyorum sızdırma fln yapar diye yanasmamistim aksam gidip aliyim kaldiysa bide onu deneyim cok tesekkür ederim
Caganege Bende sleepy kullanıyorum bio geçen A101’de 80 tane 80 TL aldım 5 numara denk geldim. Baby turco denedim oda gayet iyiydi. İstanbuldaysanız çağrı market sitesinde 5 numara 96 adet 80 TL tavsiye ederim
alinaannee Birprensesannesiii3850 yaa biz de sıkıntı olmadı artık bu bezler altın değerinde zaten 💆♀️ Ben de mecbur şöyle iyi bir bez bulsam geçecek goon iyi diyorlar ama geçmeye cesaret edemiyorum