CaglaErtrk Kızlar hamileliğimizde oluşan çatlakların rengi ne zaman beyaza dönüyor bilgisi olan var mı ?
Belisss CaglaErtrk biran önce beyazlasın ya çok kötü bi görüntüsü var eşim bi bakym diyo açıp göstermiyorum tiksinir diye 13 günlüğüz ne zamana kadar kaçıcam bilmıyorum :(
AyeAkba Doğumdan 3 ay sonra renkleri açıldı canım ama 4 ayı geçtik hala çatlaklar geniş karın tamamen sıkılaşmadığı için 🤦🏻♀️
Ogulveannesi Belisss benim 4ay olucak Doğum yapalı hala mor☹️Azaltmak İçin yağlarla masaj yapıCam biliyorum tam olarak geçmiyor☹️ama azaltıyormuş.hamileliğimde 9ay bir tane çatlak yoktu son 1haftada oldu😞nazardan hep😕
CaglaErtrk Belisss bende aynı durumdayım çok kötü görünüyorlar bir an önce beyazlasa derdine düştüm valla😕
CaglaErtrk Ogulveannesi benimde aynı oldu ohh dedim hamileliğim çatlaksız geçiyor derken Doğuma 2 hafta kala bir baktım çatlamayan yer kalmamış 😔
Ogulveannesi CaglaErtrk Ama o kadar da üzülmüyorum 😊çünkü hayatımda yaşadığım en güzel duygunun bir izi bu sizde üzülmeyin😇❤️
ElisaBurcu Doğum yapalı 4,5 ay oldu yavaş yavaş beyaz renge döndü benim ama ben her banyoda kese yaptım belki onun faydası olmuştur bilmiyorum ama sonuçta beyaz olsa ne yarar göbegim igrenç sarkık bi türlü gitmiyor 😞
CaglaErtrk ElisaBurcu İnanın kırmızı ya da mor görünmesinden iyidir , böyle daha kötü göbekte zamanla yürüyüşle sporla düzelir diye umuyorum
Gecesmom Göğüsümdekiler açıldı benim 2 ay 8 günlüğüz. Ama kalçamda oluşanlar azıcık rengi açıldı hala kırmızı yani. Sık sık krem sürüyorum. Karnımda hiç olmadı zaten ne alakaysa 😔
CaglaErtrk Gecesmom bizde 2 ay 4 günlüğüz ama benim karnımın yanları kalçam ve göğsüm inanılmaz çatladı ve hala bi beyazlama yok şuan mor kırmızı arası bişey kötü duruyor😏
Emy Elancyl diye bi marka kullanan var mı kızlar dogum sonrası iyi gelıyomus fakat üzerinde emzirme döneminde kullanılması tavsiye edilmez dio ben farkında olmadan kullandım 2 gün Nolur ki kullanılsa siz ne kullanıyosunuz
Gecesmom CaglaErtrk kişiden kişiye değişiyoe bence çünkü daha önce aynı konuyla ilgili post açılmıştı arkadaşın biri 6. Ayını doldurmak üzereymiş hala açılmadığını söylemişti 😕