PoyrazinAnnesi26 Kızlar bebeğim peçete yemiş pecetenin neredeysse birazı yok hemen elinden aldım ama ne arada yaptıysa yemiş bişey olur mu( 7 aylık)
Eslemesra PoyrazinAnnesi26 hıc bısey olmuyo canım korkma benım bebegım de ıslak mendilin agız kısmındaki poset gıbı seyı yemıstı ama 1 hafta sonra kakasından cıktı
Eslemesra Youngmom7 gül canim gül ben olay anında cok korkmuştum ama kakasından cıkınca bende cok güldüm sonra 😂
Balkupum2505 PoyrazinAnnesi26 20 aylik olmak üzereyiz gecen gün oynasin diye verdim eline kucuk kucuk parcalamis bide baktim yiyo 😀 bisey olmaz merak etme ama o tur seyleri verme artik eline ve evdeki kucuk parcalari toplayin derim cunki ne bulduysa atiyolsr agizlarina 😊
Selin_C PoyrazinAnnesi26 eğer yutmuşsa nefesinde bir zorlanma yoksa kakadan çıkar korkma canım yine de çok dikkatli olmak lazım her bulduklarını ağızlarına götürüyorlar 🌸
ozi PoyrazinAnnesi26 Birşey olmaz Allah’ın izniyle, benim oğlanlar peçete, kağıt, karton, kitap ne bulurlarsa yiyorlar 🤦🏻♀️ birşey olmuyor Elhamdulillah ☺️