Balarisi_melisEla Esleminannesi28 tatli coook guzel ve pratik kaynanama misafir geldi çıkardım cok güzel di ya eşimde çok beğendi çok teşekkür ederim🥰🥰🥰Artik canım sıkıldikca yapar yapar yerim😂😂😂
MerveKayraTugra Sebzeli mantarlı et verdim fırına yanına pilav salata turşu içecek tatlı da baklava var
Elizan-Evimizin-Cicegi- Balarisi_melisEla ben yapmıştım ondan güzel oluyor canım ki yapmışsındır bu saate kalmaz ne yaptın kız 😁
Balarisi_melisEla Elizan-Evimizin-Cicegi- ooo yedik bitti bile valla güzeldi artik.3 günde bir yaparim😂😂
Elizan-Evimizin-Cicegi- Balarisi_melisEla 3 kaşık tatlısını 3 gün arayla yap 😂😂😂afiyet olsun canım 😁trileçenin çakma versiyonu işte 😂😂😂
Canancann Balarisi_melisEla bende erzurumluyum soracaktım sana aş otunu bilirmisin diye😬enfes bişey ya en sevdiğim çorba kayınvalidemde çok güzel yapar
Esleminannesi28 @Balarisi_melisEla afiyet olsun canımmm gercekten öyleee bencede yap yap yee serbeti kaynatma derdi de yok cok sevindim yemenize zebil olmamasınaa🤭
Balarisi_melisEla Esleminannesi28 😊😊😊bundan sonra misafirlere hemen yapıcağım ilk tarif bebeyle kolay oluyo