Egeberk Arkadaşıma gidicem en hediyesi almam lsizm sizce ne olur çok acil ne çok pahalı ne çok ucuzz olsub
adasaripapatya Egeberk Altılı fincan takımı olabilir, Konsol veya yemek masasına koyulabilecek süs eşyası alabilirsin
Momanne06 Egeberk yakin arkadaşın ise eksik olanını biliyorsan onu al değilse de sunum şekli tabaklar alabilirsin
NilMomm Egeberk kahve yanı su bardağı. Geçen arkadaşım bana getirdi english home dan kesme gibi dışı çok güzeldi. Çok beğenerek kullandım valla. Yada 2 kişilik kahve fincanı olabilir.
Ummahan250820 Egeberk mumlu çay fondu alabılırsın eger yoksa cok kullanıslı ve cok guzel bır ev hdıyesı olur
BARTUMOM Egeberk ben ev gormeyede gitsem bebek gormeyede doğum gününede zarf içine para koyarım bana gelenlerde öyle yapıyor daha iyi oluyor ihtiyacını karşılar şu zamanda 100 tlden aşağı düzgün bir hediye yok para daha mantıklı evinde zaten herseyi vardır
biruykusuzanne Egeberk konsolu falan varsa güzel bir süs labilirsin önüne gondol tarzı falan uygun olrak bu geldi aklıma
Egeberk Fincan takımı aldım arkadaşlar genel standart bı hediye nevresim falan baktım ama içime sinen bu oldu teşekkürler ederim 🙏