Annesirintugceuzun Deletedmom78654 Biz yazlığa gitmeyi düşünüyoruz sadece. Oteller pahalı geldi açıkçası. Normalde her yaz başka bir yeri gezerdik. Bu yaz öyle olamayacak. Arkadaşlarımızla yaptık son 2 tatili. Bu sene de bizimle gelmeleri için teklif ettik. Gayet keyifli geçiyor. İki ailenin de çocuklu olması iyi oluyor. Birbirimizi anlıyoruz. ☺️
Deletedmom78654 Annesirintugceuzun çok sevindim bunları duyduğuma gerçekten, inşallah bizim için de sıkıntısız geçer. Bu sene fiyatlar uçmuş. Buz her sene bu fiyata 2 otele gidiyorduk
Deletedmom78654 Kadifemsii burda işler düzenli ilerliyor şükür, o konuda çok sıkıntımız olmuyor . Ama böyle olduğu halde bizde normalde son 2 hafta planlıyordum, bu sene erken yaptık bakalım. Bir aksilik.cikmaz inşallah
cydcvk Deletedmom78654 3 senedir yurtiçinde tatile gidemiyoruz ama zaten sahil kasabasında yaşıyoruz evimizde tatil yapıyoruz gibi ama gönül isterdi ki herşey dahile gideyim ayağımı uzatayım ama kızım çok yemek seçiyor gidemiyoruz aç kalır yavrum fiyatlara hiç bakmadım balayında marmariste 9 gün 3 bine kalmıştık italya ya kültür turunuda kişi başı 999 euroya gitmiştik şimd liraya çevirince ohaa oldum birden
Mucizem2020 Deletedmom78654 bizde busene alanyaya rezarvasyon yaptırdık ama biz hersene erken rezarvasyon yaptırıyoruz daha uygun oluyo birde tatile kadar borcuda bitmiş oluyo tabi dediğiniz gibi beklemesi biraz zor oluyor inşallahh güzel bi tatil geçirirsiniz arkadaşlarınızla😊
Annesirintugceuzun Deletedmom78654 Kafalar uyuştuktan sonra yalnız başınıza gitmekten daha keyifli oluyor ☺️
Mucizem2020 Deletedmom78654 amin inşallah😊perre delta hotel resort spa ilk defa gidicez inşallah iyidir genelde bodrum ve fethiye tarafına gidiyorduk ama bakalım inşallah iyi geçer😍
Gul-42 Deletedmom78654 herkesın kendı fıkrı🥰ya bn cook sevmıorum hoslanmıorum cunku butun parayı esıme yıkıolaf yıyıcıler hepsı
Deletedmom78654 DamlaDorukhan dağa önce de kaynanangille ilgili sıkıntılar vardı sanki, hafızam beni yanıltmiyorsa
VERA19 Deletedmom78654 Temmuzda doğumum olduğundan dolayı hiçbir tatil planımız yok🥲 Yurtdışında yaşıyorum,bahar aylarında İstanbul’a gitmeyi planlıyoruz kısmet olursa
Deletedmom78654 DamlaDorukhan o zaman o başka bir arkadaştı. Allah herkesin evine huzur versin inşallah